Lütfen bekleyin..



Batman'ın uçak sefer sayısı düşürüldü

09 Aralık 2019, 17:07 - Okunma: 1229

Batman'da yetersiz olan uçak sefer sayısı ve yüksek bilet fiyatlarından sonra birde sefer sayısı daha da düşürüldü.

Uçak seferlerinin azlığından dolayı bilet fiyatlarının çok fazla yükselmesinden yakınan ve mağdur olan Batmanlılar, düşürülen uçak sefer sayılarının tekrar yükseltilmesini istiyor.

Batman'dan seyahat yapmak isteyen vatandaşlar, uçak bulamayınca Diyarbakır'a gitmek zorunda kalarak mağdur oluyor. Uçak sefer sayısının az olmasından dolayı bilet fiyatının arttığını belirten vatandaşlar, yetkililerin bu soruna bir çözüm bulmasını istiyor.

Edinilen bilgilere göre, Batman Havalimanından Ankara ve İstanbul'a yapılan birçok seferin iptal edildiği öğrenildi.

Batman'dan sadece Ankara ve İstanbul'a uçak seferlerinin yapıldığını halde bu illere yapılan seferlerde kısıtlandığını aktaran yetkililer İLKHA muhabirine yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Geçen sene her gün Ankara 2 seferi vardı. Bu sene her gün bir sefere indirdiler. Kış tarifesinde her gün bir Ankara seferi vardı ve yetersizdi. Bu yüzden insanlar fazla seyahat edemiyordu. Bundan dolayı da biletlerde pahalı satılıyordu. Son olarak bu her gün bir sefer Ankara uçak sayısı pazartesi ve çarşamba günlerin seferleri iptal edildi. Ayrıca her cuma günü bir İstanbul seferi de iptal edildi. Böylelikle haftada 2 Ankara bir İstanbul toplamında 3 sefer iptal edilmiş oldu. Uçuşlar olmadığından insanlar mağdur oluyor başka illerden seyahat yapmak zorunda bırakılıyorlar." (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör d..
Batman Üniversitesinde faaliyet yürüten öğrenci toplulukları, siyonist işga..
Batman'da ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçan bir araçtan yola atıla..
Batman'ın ilk ve tek yeraltı geçinde yaşanan sorunların bir türlü çözüm..
Batman'da nevroz etkinliğine katılarak kamu malına zarar verip, PKK/KCK..
Batman'da iki farklı tankerde yapılan aramada kaçak olduğu belirtilen 3..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=