Lütfen bekleyin..



İŞKUR'dan, işverenlerle sektörler buluşması

30 Ocak 2020, 11:14 - Okunma: 7755

İŞKUR Batman İl Müdürü Besim Eviz, 2019 yılında İŞKUR'un 712 işyeri ile işbirliği yaptığını, İŞBAŞI Eğitim Programları kapsamında 6 bin 313, Meslek Edindirme Kursları kapsamında bin 926 kişiye hizmet verildiğini kaydetti.

​Her yılın başında işverenler ile bir araya gelerek yeni mevzuatlar doğrultusunda bilgilendirme ve tanıtım çalışması yapan İŞKUR, sağlamış olduğu destekler ve programlar hakkında Batman'da "Sektörler Buluşma" etkinliği düzenleyecek.

Konuyla ilgili açıklama yapan İŞKUR Batman İl Müdürü Besim Eviz, 2019 yılında İŞKUR'un 712 işyeri ile işbirliği yaptığını, İŞBAŞI Eğitim Programları kapsamında 6 bin 313, Meslek Edindirme Kursları kapsamında bin 926 kişiye hizmet verildiğini belirtti.

2020 yılında 2 bin işyeri ile işbirliği yapmayı planladıklarını vurgulayan Eviz, "Genel Müdürlüğümüzün talimatları doğrultusunda işverenlerimize danışmanlık yapmak üzere bu alanda eğitim almış 11 işveren danışmanımızı görevlendirdik. Bu uzmanlarımız işbirliği yaptığımız veya yapmayı planladığımız işverenlere bire bir danışmanlık hizmeti sunacaktır." diye konuştu.

Düzenleyecekleri sektör buluşmasına işverenleri davet eden Eviz, "31 Ocak 2020 Cuma günü Kültür Turizm İl Müdürlüğü konferans salonunda yapacağımız 'Sektörler Buluşma' etkinliğimizde teşvikler, Batman'da tekstil, turizm, sağlık, eğitim, gıda ve benzeri tüm alanlarda hizmet veren sektörler ile İŞBAŞI Eğitim Programı, Meslek Edindirme Kursları gibi birçok konuda işverenlerimize hizmetlerimizi tanıtacağız. Bu anlamda İl Müdürlüğümüz ile işbirliği yapmış veya yapmayı düşünen tüm işverenlerimizin katılımını bekliyoruz." dedi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Toplam yatırım bedeli 500 milyon TL olan Batman Sera Organize Sanayi Bölges..
Batman Defterdarlığı, yılbaşı döneminde il genelinde kayıt dışı ekonomiyle ..
HAKSİAD Batman Şube Başkanı Cemal Çetiz, 2025 yılını değerlendirerek, Batma..
Batman İl Tüketici Hakem Heyeti Başkanlığı, 2025 yılı içerisinde tüketici u..
Batman'da tüketicilerin korunması ve piyasa düzeninin sağlanması amacıy..
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, 50 m..

RSS
© 2026 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=