Lütfen bekleyin..



Kayapınar Belediye Başkanı HÜDA PAR'a katıldı

28 Şubat 2020, 19:12 - Okunma: 54257

Batman'ın Gercüş ilçesine bağlı Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan ve 3 meclis üyesi Saadet Partisi'nden istifa ederek HÜDA PAR'a katıldı.

Batman Gercüş'e bağlı Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan ve 3 meclis üyesi, HÜDA PAR Batman İl Başkanlığında düzenlenen bir törenle HÜDA PAR'a katıldı. Özhan ve meclis üyeleri aynı törende HÜDA PAR üyeliğine de geçtiler.

Yapılan törene HÜDA PAR Genel Başkanı İshak Sağlam, Partinin Batman İl Başkanı Davut Şahin, İl teşkilatı yetkilileri, Kayapınar Belde Belediye Başkanı Samir Özhan ve 3 meclis üyesi katıldı.

Katılım töreni esnasında Özhan ve meclis üyelerine HÜDA PAR rozetini Genel Başkanı İshak Sağlam taktı.

Katılımın hayırlara vesile olmasını dileyen Sağlam, "Sami Başkana 'Evinize hoş geldiniz' diyoruz. Rabbim hayırlı hizmetlere vesile kılsın. İnşallah bugünden itibaren HÜDA PAR'ın hizmet anlayışını beldemizde en güzel şekilde göstereceğiz. Gece gündüz demeden her anımızı halkımızın hizmetinde olacak şekilde geçireceğiz. HÜDA PAR'ın hizmet anlayışında mesai kavramı olmaz. Ne zaman ihtiyaç duyulursa biz hizmete hazır vaziyette olacağız inşallah." dedi.

"Halkla birlikte karar alacağız"

Yapılacak hizmetlerde halkla birlikte karar alacaklarını vurgulayan Sağlam, "Karar mekanizması işletilirken de inşallah halkla beraber karar alacağız. Halkın önceliklerini önceleyeceğiz ve bu şekilde belki bizden sonraki nesillere güzel hizmetler bırakacağız inşallah. Yine bizden sonraki nesillere 'Bak ne güzel bir eser bıraktı.' şeklindeki bir duyguyla değil, bizden sonraki nesillerin, nesiller boyu verdiğimiz hizmetlerden istifade edecek bir hizmet anlayışıyla çalışmamız lazım. Bu nedenle gösterişten uzak, sadece hizmet odaklı yol alacağız inşallah. Rabbim bundan sonra da bize en hayırlı hizmet etmeyi nasip etsin. Doğru olan hizmetleri bize yaptırsın inşallah. Tekrar, 'Aramıza hoş geldiniz' diyoruz." ifadelerini kullandı.

"HÜDA PAR'ın ilk belediye başkanı olmak mutluluk verici"

HÜDA PAR'ın ilk belediye başkanı olmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren Özhan yaptığı konuşmada, "HÜDA PAR'ın ilk belediye başkanı olmak, ilk meclis üyesi olmak çok güzel. Rabbimize ne kadar şükretsek azdır. Yalnız şunu söylüyorum: Allah için hepimiz çalışalım. Sadece belde, ilçe, il belediyeleri değil, büyükşehir belediyelerini kazanmaya çalışalım. Çünkü gerçekten yerel yönetimin faydası çok... Bekli de halkın ıslahı için, yerel yönetimler meclisten daha güçlü ve daha kuvvetlidir. Elbette yuvama döndüğüm için seviniyorum ama zaten yuvamdan kopmamıştım. Genel Başkanımdan, burada bulunan tüm arkadaşlardan Allah razı olsun." dedi. (İLKHA)

ishak-saglam-sami-ozhan.jpg

ishak-saglam-sami-ozhan-001.jpg

ishak-saglam-sami-ozhan-002.jpg

ishak-saglam-sami-ozhan-003.jpg

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı..
Sason’a çıkarma yapan HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı..
Ulu Camii Sokağı ve Alo Tevşo esnafını ziyaret eden Batman Milletvekili ve ..
Seçim çalışmasını sürdüren HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı..
Bankalar Caddesi esnafını ziyaret eden Batman Milletvekili ve HÜDA PAR Bele..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=