Lütfen bekleyin..



Batman'da 65 yaş üstü vatandaşlara kapıda hizmet

24 Mart 2020, 16:47 - Okunma: 4913

Türkiye'de 65 yaş üstü yaşlılar ve kronik hastalar için 'sokağa çıkma' sınırlandırmasının uygulamaya girmesiyle Batman'da bir site yönetiminden örnek davranış sergilendi.

Batman'ın Kardelen Mahallesinde (Emekli TOKİ) bulunan bir site yönetimi, İçişleri Bakanlığı tarafından 65 yaş üzeri ve kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlara yönelik uygulamanın ardından evde kalan vatandaşların temel ihtiyaçlarının karşılanması için harekete geçti.

Site görevlilerince oluşan bir ekip, aldıkları siparişleri marketlere giderek tedarik etmesinin ardından vatandaşlara teslim ediyor.

Vatandaşlar, site yönetiminin bu kararını takdirle karşıladı.

Konuyla ilgili site yönetiminden yapılan açıklamada, "Bilindiği üzere Coronavirüs nedeniyle 65 yaş üstü olanların evden çıkması yasaklanmıştır. Site yönetimi olarak evde yalnız olan 65 yaş üstü kat maliklerimizin alışveriş ihtiyaçları blok görevlilerince yapılacaktır." denildi.(İLKHA)


 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bu yıl 3'ncüsü düzenlenen Gastronomi Festivali, Batman Va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Genel Başkanı Molla Beşir Şimşek, kasım ayında ..
Batman'ın Sason ilçesinde 6 Şubat 2023 depreminde hasar gören Merkez Ca..
Kızılay Batman Şube Başkanı Davut Okçu ve beraberindeki heyet, Kızılay Haft..
Siyer Vakfı Kurucusu Muhammed Emin Yıldırım Hoca, Peygamber Sevdalıları Vak..
Umut Kervanı Batman'da, ihtiyaç sahibi bir aileye hayırseverlerin deste..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=