Lütfen bekleyin..



Siirt ve 2 ilçesinin HDP'li belediyesine kayyum atandı

15 Mayıs 2020, 08:34 - Okunma: 1177

​Siirt Belediye Başkanı HDP'li Berivan Helen Işık ile Baykan Belediye Başkanı HDP'li Ramazan Sarsılmaz ve Kurtalan Belediye Başkanı HDP'li Baran Akgül, İçişleri Bakanlığı'nca görevlerinden alındı.

Görevden alınan belediye başkanlarının yerine Siirt'e Vali Ali Fuat Atik, ilçelerde ise kaymakamlar, Belediye Başkanı olarak görevlendirildi.

Sabah erken saatlerde Siirt Belediyesi'ne gelen çok sayıda polis, belediye binasının içinde ve çevresinde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Şu ana kadar HDP'nin elinde bulunan 41 belediyeye kayyum atanmış durumda. Kayyum atanmayan HDP'li belediyelerin sayısı ise 17. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da direksiyon hâkimiyetini kaybeden sürücü, hafif ticari aracıyl..
Batman'da parmağına sıkışan yüzük nedeniyle zor anlar yaşayan vatandaşa..
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası, bir araç bayisi ile yaptığı protokol kap..
Batman'da bir iş adamını yüksek faizle borçlandırarak tehdit ettikleri ..
Batman’ın eski çöp kavşağında iki otomobilin çarpıştığı kazada, 1 kişi yara..
Gençlerin kendi IBAN hesaplarını, kredi kartlarını ve adlarına açılan hatla..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=