Lütfen bekleyin..



Batman Bölge Hastanesinde; Gastroenteroloji Cerrahi Uzmanı göreve başladı

08 Haziran 2020, 15:22 - Okunma: 25663

​Batman Bölge Devlet Hastanesine atanan Gastroenteroloji Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Üsküdar Berkay Çaralan hasta kabulüne başladı.

Gastroenteroloji Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Üsküdar Berkay Çaralan, “Polikliniğimizde yemek borusu, mide, ince ve kalın bağırsaklar, anüs bölgesi, karaciğer, safra kesesi, safra yolları, pankreas ve karın zarı ile ilgili organlarda meydana gelen hastalıkların tanı ve tedavisi ile ilgileneceğiz. Batman ve bölge halkı için güncel tedavi yaklaşımlarıyla kanser hastalarının tedavisini başka merkeze başvurmalarına gerek kalmadan hastanemizde gerçekleştireceğiz. Batman’a atanmış olmaktan dolayı mutluyum” dedi.

1983 Kayseri doğumlu Üsküdar Berkay Çaralan, 2008 yılında GATA Tıp Fakültesini bitirdi. 2011 yılında GATA Haydarpaşa Eğitim Hastanesinde Genel Cerrahi Uzmanlık eğitimine başladı ve 2016 yılında tamamladı. 2017 yılında bir süre Kütahya/Emet'te Genel Cerrahi Uzmanı olarak görev yaptı. 2017 yılında Türkiye Yüksek İhtisas Hastanesinde Gastroenteroloji Cerrahi Yandal Uzmanlık eğitimine başladı ve 2019 yılında da Ankara Şehir Hastanesinde ihtisasını tamamladı. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığına bağlı Türkiye Sağlık..
İç Hastalıkları Uzmanı Doktor İdris Baydar, bahar döneminde artan yorgunluk..
Havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte artış gösteren kene vakalarıyla il..
7 Nisan Dünya Sağlık Günü dolayısıyla açıklama yapan Batman Sağlık ve Çevre..
Allah'ın insana verdiği en önemli nimetlerden birinin sağlık olduğunu b..
Batman'da yanlış kan verildiği iddia edilen 24 yaşındaki talasemi hasta..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=