Lütfen bekleyin..



Batman'da MSÜ ve YKS öncesi ÖSYM İl Sınav Koordinasyon Kurulu Toplantısı yapıldı

08 Haziran 2020, 16:33 - Okunma: 12647

​Batman Üniversitesi'nde, ÖSYM tarafından yapılacak MSÜ ile YKS öncesinde, gerekli hazırlıkları ve planlamaları yapmak, alınacak tedbirleri kararlaştırmak üzere, ÖSYM İl Sınav Koordinasyon Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Covid-19 tedbirleri kapsamında telekonferans üzerinden yapılan toplantıda, 14 Haziran 2020 tarihinde yapılacak Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) giriş sınavı ile 27-28 Haziran 2020 tarihlerinde yapılacak Yükseköğretim Kurumları Sınavları (YKS)  sınav öncesinde ve sınav süresince alınacak önlemler, öğrencilerin sınavlarını sağlıklı ve güvenli bir şekilde tamamlamaları konusunda yapılacak çalışmalar ele alındı.

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aydın Durmuş başkanlığında Telekonferans üzerinden gerçekleştirilen toplantıya; Vali Yardımcısı Ramazan Fani, Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Yürük, İl Jandarma Komutanı Albay İsa Çakmak, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hasan Mutlu, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, İl Sağlık Müdürü Hakan Pamukçu, İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürü Bekir Şentürk ile ÖSYM Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Hakan Karakaya katıldı.

Tedbirler kapsamında adaylara maske ile el dezenfektanı verilmesinin de görüşüldüğü toplantıda sınav esnasında sosyal mesafenin gözetilerek oturum düzeninin sağlanması da görüşüldü. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Ara..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, eğiti..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=