Lütfen bekleyin..



Evi yanan mağdur aile hayırseverlerden yardım bekliyor

13 Ekim 2020, 11:45 - Okunma: 1628

Batman merkeze bağlı Recepler (Reçeba) köyünde elektrik kontağından çıkan yangın sonucu Karakuş ailesinin evi kullanılamaz hale geldi.

Elektrik kontağından çıktığı tahmin edilen yangın sonucu bütün ev eşyaları yanarak kullanılamaz hale gelirken, 6 kişilik Karakuş ailesi yetkililerin ve hayırseverlerin desteğini bekliyor.

Çıkan yangından dolayı oluşan sıkıntılarını anlatan baba Hayrettin Karakuş, “Pandemiden dolayı oğlum Ramazan Karakuş 4 aydır çalışmadığından ben ona bakıyorum. 3 gün önce elektrik kontağından çıkan yangın sonucu bütün evi yandı. Oğlum bu kış öncesi çok mağdur oldu. Yangından dolayı kapı, pencere yatak, beyaz eşyaları, halı, çocukların okul eşyaları hatta bütün kıyafetleri yandı. Evlerinde hiçbir şey kalmadığından oğlum 5 çocuğu ve ailesiyle beraber şu anda benim evimde kalıyor. Devlet yetkililerinden ve hayırseverlerden kış ayı öncesi oğluma yardım yapılmasını talep ediyorum.” dedi. (İLKHA)

Resimleri büyütmek için üzerine tıklayınız...

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Büyük bir hayır ve Allah'ın rızasını kazanmak için belli bir adab içeri..
ALLAH'ın El-Cebbar ismi ve Cihad ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın “Es-Sabur” ismi ve Sabır ile ilgili açıklamalar...
HÜDA PAR Batman belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, geçen yıl vefat eden ..
ALLAH'ın Et-Tevvab ismi ve Tevbe ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın El-Hakem ismi ve Nubuvvet ile ilgili açıklamalar...

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=