Lütfen bekleyin..



Pandemiye rağmen Batman’da üretimin devam ettiği belirtildi

01 Aralık 2020, 11:09 - Okunma: 3715

Batman Çalışma ve İş Kurumu, mesleki eğitim kursu kapsamında eleman yetiştirmeye devam ediyor.

Konuyla ilgili açıklama yapan İŞKUR İl Müdürü Besim Eviz, “İl Müdürlüğü olarak nitelikli eleman yetiştirme ve istihdam edilebilirliklerini artırmak amacıyla hayata geçirdiğimiz Mesleki Eğitim Kurslarımız işverenlerimiz ile işbirliği ile yüzde 60-70 istihdam garantili olarak açılmaktadır. Bu kapsamda merkez tekstil kentte üretim yapan tekstil ile 50 kişilik en az yüzde 60 istihdam garantili olmak üzere 6 ay süreli kurs başlatıyoruz.” dedi.

Programa devam eden 50 kişiden en az 30’unun program bitiminde ayrıca 6 ay süre ile istihdam edileceğini bildiren Eviz, “Küresel düzeyde yaşanan pandeminin olumsuzluklarına rağmen Batman olarak üretmeye, kalkınmaya ve büyümeye devam ediyoruz. İl Müdürlüğü olarak yaptığımız tüm çalışmalarda pandemiye ve alınan önlemlere büyük hassasiyetle önem gösteriyor, işverenlerimizin de bu konudaki önlemlerini hassasiyetle takip ediyoruz.” diye konuştu.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
HAKSİAD Batman Şube Başkanı Cemal Çetiz, 2025 yılını değerlendirerek, Batma..
Batman İl Tüketici Hakem Heyeti Başkanlığı, 2025 yılı içerisinde tüketici u..
Batman'da tüketicilerin korunması ve piyasa düzeninin sağlanması amacıy..
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası (BESO) Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, 50 m..
Batman Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı ve Başkan Adayı Mehmet Sıddık Çif..
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, son günlerd..

RSS
© 2026 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=