Lütfen bekleyin..



Sağlık-Sen Batman Şubesi sağlık alanındaki gelişmeleri memnuniyetle karşıladı

02 Aralık 2020, 12:06 - Okunma: 3950

Sağlık-Sen Batman Şube Başkanı Maruf Yalçın yaptığı açıklamada, Batman Eğitim Araştırma Hastanesi projesi ile Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin sağlık tesisi olarak devam etme kararlarının önemli olduğunu söyledi.

Sağlık alanındaki gelişmeleri memnuniyetle karşıladıklarını belirten Yalçın, “Uzun zamandır hayalini kurup, her platformda gündemleştirdiğimiz, Batman’ımız için çok önemli bir ihtiyaç olan ‘Batman Eğitim Araştırma Hastanesi’ projesi ilimizin siyaset, bürokrasi, sivil toplum ve medyanın güzel bir iş birliği sonucu olarak Batman halkının hizmetine sunulmuştur. Batman ve çevresinde yaşayan vatandaşlarımıza daha kaliteli bir sağlık hizmeti sunulmasına vesile olacak bu gelişmeyi memnuniyetle karşılıyoruz.” dedi.

Kamu yatak ihtiyacının büyük oranda giderileceğini vurgulayan Yalçın, “Sağlık Bakanlığının, Batman Eğitim Araştırma Hastanesi ile eski Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinin ikinci basamak bir devlet hastanesi statüsünde sağlık tesisi olarak devam etme kararları ilimiz için önemli ve değerli birer kazanım olmuştur. Alınan bu kararlar ve hizmete alınacak yeni sağlık tesisi ile birlikte ilimiz kamu yatak kapasitesinde ciddi bir artış sağlanarak kamu yatak ihtiyacımız büyük oranda giderilmiş olacaktır.” diye konuştu.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
İlaca erişimin her geçen gün zorlaştığını belirten Batman Eczacılar Odası B..
Kanserin dünyada bir salgın gibi arttığını belirten Uzman Doktor Mehmet Cem..
Ramazan ayında ağız ve diş bakımının daha bir önem kazandığını belirten Diş..
Sağlık sektöründe pek çok sorunun halen çözüm beklediğini belirten Sağlık-S..
14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla açıklama yapan Batman Sağlık ve Çevrecilik ..
Batman Valisi Ekrem Canalp, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımla..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=