Lütfen bekleyin..



BATSO’dan Milli Eğitim Müdürlüğü’ne tablet yardımı

24 Aralık 2020, 17:40 - Okunma: 6434

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkanı Abdulkadir Demir, Milli Eğitim Müdürlüğüyle “Eğitime Destek Protokolü’ne” imza attı.

Konuyla ilgili açıklama yapan BATSO Başkanı Abdulkadir Demir, Coronavirus salgını nedeniyle eğitim sisteminin de olumsuz etkilendiğini söyledi.

Pandemi sürecinde salgının yayılımını azaltmak için eğitimi uzaktan sürdüren Milli Eğitim Bakanlığının EBA adı verilen uzaktan eğitim sistemi kurarak öğrencilere bu sistem üzerinden online dersler verdiğine işaret eden Demir şöyle devam etti:

“Fakat bir çok öğrenci maddi olanaksızlıktan ötürü EBA’da online derslere katılamamaktadır. Bunun üzerine Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) desteği üzerine, Batman Ticaret ve Sanayi Odası ile Milli Eğitim İl Müdürlüğü arasında yapılan Eğitime Destek Protokolü kapsamında öğrencilerin eğitimden uzak kalmamaları için Batman Milli Eğitim Müdürlüğüne tablet yardımında bulunuldu. Öğrenciler geleceğin aydınlık yüzleridir. Onların yüzünü güldürmekte bizlerin görevidir. Bu süreçte olumsuz etkilenen eğitim sistemi için hep birlikte gereken desteği sağlayacağız.”(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cep telefonu başta olmak üzere aşırı dijital ekran kullanımının öğrencileri..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Ara..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=