Lütfen bekleyin..



Çocuk acil ve çocuk servisi hizmete girdi

28 Aralık 2020, 13:36 - Okunma: 5273

Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne Çocuk Acil ve Çocuk Servisi de aktarılarak hizmet vermeye başladı.

İlk etapta 19 polikliniğin hizmet vermeye başladığı Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesinde Çocuk Acil ve Çocuk Servisi de hasta kabul etmeye başladı.

Batman Bölge Devlet Hastanesi ile yeni Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesinin birleştirilerek 810 yataklı Eğitim ve Araştırma Hastanesine dönüştürülmesinin ardından ilk etapta 5 çocuk polikliniği, 3 kadın doğum polikliniği, perinatoloji polikliniği, jinekolojik onkoloji polikliniği, çocuk allerji ve immünoloji polikliniği, çocuk nöroloji polikliniği, 4 cildiye polikliniği, 3 çocuk psikiyatri polikliniklerinde hasta kabulüne başlanan sağlık tesisinde 29 Aralık tarihi itibariyle Çocuk Acil Servisi ve Çocuk Servisi hizmetleri de eklendiği belirtildi.

Eğitim ve Araştırma Hastanesinin tam kapasite ile faaliyete geçebilmesi için çalışmaların ise aralıksız devam ettiği kaydedildi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SAĞLIK Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Eczane Teknisyenleri Derneği'nin olağan genel kurulunda Mehmet C..
Batman İl Sağlık Müdürlüğü, 9 Şubat Dünya Sigarayı Bırakma Günü kapsamında ..
Batman'da kemik yetersizliği olan hastaya genel anestezi altında açık s..
Batman'da yürütülen sağlık hizmetleri ile mevcut ve planlanan sağlık ya..
Batman'da alt çene kırığı tanısı konulan bir hastaya açık cerrahi yönte..
Boğaz ağrısı ve öksürüğün sigara, reflü, hava kirliliği ve burun tıkanıklığ..

RSS
© 2026 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=