Lütfen bekleyin..



Batman’da silah atölyesine operasyon düzenlendi

11 Ocak 2021, 12:46 - Okunma: 776

Batman’da ruhsatsız silah imalatı yapan bir atölyeye operasyon düzenlendi. Operasyonda 4 kişi gözaltına alınırken çok sayıda silah ele geçirildi.

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, ilde kuru sıkı tabancaların namlusunu değiştirerek silahlara atış kabiliyeti kazandırıp ‘Ruhsatsız Silah Ticareti’ yapan şebekeye yönelik operasyon düzenlendiği bildirildi.

Açıklamada, bir araç ve atölyeye dönüştürülmüş depoda yapılan aramada; 126 ruhsatsız tabanca, 162 sarjör, 18 farklı ebatlarda fişek, 80 ağzı açık namlu, 16 silah gövdesi, 17 sürgü, 62 soğuk kaynak yapıştırıcı, 36 kabza plastiği, bir pres makinası, bir mengene takılı tezgah, bir matkap tezgahı ve makinası, 2 kumpas, 2 taşlama makinası, 2 spiral makinası, bir matkap ve çok sayıda silah parçaları (emniyet pimi, icra yayı, mandal vs.) ele geçirildiği ifade edildi.

Olay ile ilgili 4 şüphelinin gözaltına alındığı belirtilen açıklamada, 2 kişi tutuklanırken şüphelilerden 2’sinin ise tutuksuz yargılanmak üzere adli kontrol kararı ile serbest bırakıldığı kaydedildi.(İLKHA)




  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da transit dolmuş ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ..
Batman'daki şarküteri işletmecileri ve hayvan besicileri, yağan yağışla..
Batman ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden HÜDA PAR B..
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..
Batman Havalimanı Müdürlüğü tarafından açıklanan 2024 yılı mart ayı istatis..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=