Lütfen bekleyin..



Ezanı güzel okuma ve etkili hutbe sunumu yarışması yapıldı

25 Haziran 2021, 15:20 - Okunma: 1167

2021 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası etkinlikleri çerçevesinde Batman İl Müftülüğü tarafından erkek din görevlileri arasında “Ezanı güzel okuma ve etkili hutbe sunumu” yarışmaları yapıldı.

Batman Merkez Müftülük Camii’nde İl Müftü Vekili Mehmet Nedim Yılmaz’ın başkanlığını yaptığı komisyon tarafından yapılan değerlendirmede Ezanı Güzel Okuma yarışmasında Batman Kozluk ilçesi Seyit Camii Müezzin Kayyımı Abdullah Okul birinciliği, Recep Yüksekdağ ise ikinciliği elde etti.

Etkili Hutbe Sunumu yarışmasında  ise Batman Merkez Aydınlıkevler Camii İmam Hatibi Selahattin Rüzgar birinciliği, Kozluk ilçesinden Murat Ocak ikinciliği elde etti.

Ezanı Güzel Okuma Yarışmasında il birincisi olan Abdullah Okul 31 Temmuz’da Diyarbakır’da yapılacak olan bölge finalinde, Etkili Hutbe Sunumu Yarışmasında birinci olan Selahattin Rüzgar ise 1 Ağustos’ta Şanlıurfa’da yapılacak bölge finalinde Batman’ı temsil edecekleri bildirildi.

Batman İl Müftü Vekili Mehmet Nedim Yılmaz, il birincisi olan din görevlilerini tebrik ederek, bölge finalinde başarılar diledi.(İLKHA)





  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da halka gül dağıtan Peygamber Sevdalıları Vakfı üye ve gönüllül..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, bu pazar günü Batman..
Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken 7'de..
Siyonist işgal rejimi tarafından bayramın ilk gününde sivil bir aracın için..
Cuma Hutbelerinde “Gözümüzün Nuru: Namaz” konusu işlendi.
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, bayram namazı kılıp halkla bayramlaşara..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=