Lütfen bekleyin..



Batman Üniversitesi öğrencileri mezuniyet heyecanı yaşadı

03 Temmuz 2021, 20:41 - Okunma: 1897

Batman Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik bölümü öğrencileri, Rektör Prof. Dr. İdris Demir ve İl Sağlık Müdürü Hakan Pamukçu’nun katılımı ile mezuniyet töreni düzenlendi.

Mezuniyet töreninde dönem birincisi Elif Gezer, bölüm 2'ncisi Bilal Boğa ve bölüm 3'üncüsü Kübra Baba’ya başarı belgeleri takdim edildi.

Mezun olan öğrencilere bir konuşma yapan Rektör Demir, “Hepinizi kutlarım, zor bir zaman dilimi geçirdiniz, sanal ortamdaki eğitimin zorluklarını yaşadınız. Ayrıca pandemi döneminde sağlığın önemini bir kez daha gördük. Atandığınız yerde Batman Üniversitesini başarıyla, gururla ve en iyi şekilde temsil edeceğinize inanıyorum. Bu nedenle hepinizi tebrik ediyor, çalışma hayatınızda başarılarınızın devamını diliyorum." dedi.

Mezuniyet törenine katılan Batman İl Sağlık Müdürü Hakan Pamukçu ise "Bugün itibari ile öğrencilik hayatınız nihayete ermiştir. Öğrenme ise her an devam eden bir faaliyettir. Size meslekte bulunan bir ağabeyiniz olarak seslenmek istiyorum; kendinizi mesleki anlamda, her alanda yetiştirin, her gün üzerine yeni bir şeyler katarak geliştirin. Sertifikalandırma programlarına mutlaka katılın. Güncel ve bilimsel verileri mutlaka takip edin. Sizlerde artık kahraman sağlık ordusunun birer neferisiniz, Allah’ın şafi isminin dünyadaki yansımalarısınız. Aramıza hoş geldiniz ve hepinize meslek hayatınızda başarılar diliyorum." diye konuştu. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cep telefonu başta olmak üzere aşırı dijital ekran kullanımının öğrencileri..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Ara..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=