Lütfen bekleyin..



Batman Üniversitesi’nde hizmet içi eğitimler düzenlendi

13 Temmuz 2021, 17:06 - Okunma: 1880

Batman Üniversitesi personellerine hizmet içi eğitim programı kapsamında ''Kişilerarası İletişim ve Zaman Yönetimi'' eğitimi ile ''İnşaat Yönetimi'' eğitimi verildi.

Batman Üniversitesi personeline yönelik ''personelin mevzuata ve çağın gerekliliğine uygun biçimde yetişmesini sağlamak, görevinin gerektirdiği bilgi, beceri ve etkinliği kazandırmak, iş verimliliğini arttırmak ve tutumluluk bilinci ile daha yüksek görevlere hazırlamak'' amacıyla Batman Üniversitesi Personele Daire Başkanlığı tarafından organize edilen hizmet içi eğitim programı ''Kişilerarası İletişim ve Zaman Yönetimi'' ile ''İnşaat Yönetimi'' konulu eğitimlerle başladı.

Batıraman Kampüs’ünde dört oturum olarak düzenlenen eğitimlerden ''İnşaat Yönetimi'' konulu eğitim, TEKNOKENT ile Yapı işleri ve Teknik Daire Başkanlığı personeline Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Selahattin Güzelküçük tarafından ''Kişilerarası İletişim ve Zaman Yönetimi'' konulu eğitim ise Ankara Üniversitesi Kurumsal İletişim Direktörü Öğr. Gör. Dr. Mehmet Özdemir tarafından verildi.

Düzenlenen hizmeti eğitime Batman Üniversitesi Genel Sekreteri Öğr. Gör. Lütfü Karakoyunlu, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı Deniz Atiç, Kütüphane Ve Dokümantasyon Daire Başkanı Halil İbrahim Kaya, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Öğr. Gör. Selman Tür ve idari personeller katıldı.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Ara..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, eğiti..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=