Lütfen bekleyin..



Batman İl Müftülüğünden engellilere ziyaret

01 Ağustos 2021, 18:30 - Okunma: 652

Batman İl Müftülüğü Engelli koordinatörlüğü, engellilere yönelik manevi destek hizmeti ve rehberlik etmek amacıyla engelli derneklerini ve evlerini ziyaret etti.

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde toplumun bütün kesimlerine yönelik din hizmeti sunan il ve ilçe müftülükleri, ülke genelinde engelli vatandaşlara yönelik projeler üretiyor. 

İl Müftülüğü Engelli Koordinatörlüğünde görevli vaizler tarafından ziyaretler kapsamında yapılan açıklamada "Bilindiği üzere Müftülük bünyesinde engelli vatandaşlara yönelik hizmet vermek için oluşturulmuş engelliler koordinatörlüğümüz tarafından yürütülen faaliyetler ve etkinliklerimiz var. Salgın hastalık nedeniyle bu faaliyetlere geçici bir süre ara versek de engelli kardeşlerimizle irtibatımızı kesmedik.” ifadeleri kullanıldı.  

Açıklamanın devamında, “Biz de bugün onların hem gönüllerine dokunmak hem de varsa ihtiyaçlarını karşılamak için derneklerinde ve  evlerinde kendilerini ziyaret ettik. Kapımızın ve gönlümüzün daima kendilerine açık olduğunu hatırlattık. Bizi misafir eden engelli kardeşlerimize ve ailelerine teşekkür ediyoruz.” denildi.

Müftülüğün ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti ifade eden engelli vatandaşlar ve aileleri de her daim yanlarında olan din görevlilerine teşekkür ettiler. (İLKHA)



  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da transit dolmuş ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ..
Batman'daki şarküteri işletmecileri ve hayvan besicileri, yağan yağışla..
Batman ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden HÜDA PAR B..
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..
Batman Havalimanı Müdürlüğü tarafından açıklanan 2024 yılı mart ayı istatis..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=