Lütfen bekleyin..



Basın mensuplarının çalışma şartlarının iyileştirilmesi talep edildi

24 Ağustos 2021, 09:47 - Okunma: 10176

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanlığı, Batman merkezdeki basın ve medya kuruluşlarına yönelik başlatmış olduğu ziyaret programlarını bitirdi.

 

HÜDA PAR heyeti Batman’da 13 yerel gazete, 2 ulusal haber ajansı, 1 televizyon temsilciliği ve 1 de internet sitesi ofisini ziyaret etti.

Ziyaretlerin bitiminde yazılı bir açıklama yapan HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da sorunların tespiti ve çözümü için halka yönelik çalışmalar yapmaya devam edeceklerini belirtti.

Ziyaret programlarıyla ilgili bilgilendirmelerde bulunan Durmaz, “HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanlığı olarak, ilimiz merkezde bulunan basın kuruluşlarına yönelik bir ziyaret programı başlatmıştık. Bu ziyaretlerimizi bir aydır belli aralıklarla yapıyoruz. Hamd olsun, ziyaretlerimizi bitirdik. Bu kapsamda toplamda 13 yerel gazete, 2 ulusal haber ajansı, 1 televizyon temsilciliği ve 1 de internet sitesinin ofisini ziyaret ettik. Ziyaretlerde, bizleri misafir eden, gazetelerinde ve internet sitelerinde açıklamalarımıza yer veren tüm basın mensuplarına teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

“Basın mensuplarının çalışma şartları iyileştirilmelidir”

Ziyaretlerde ele aldıkları konu başlıklarıyla ilgili konuşan Durmaz, “Basın kuruluşlarına yönelik ziyaretlerimizde memleketimizin birçok konusuna ilişkin açıklamalarda bulunduk, bizlere yöneltilen sorulara cevap verdik. Aynı zamanda basın mensuplarının yaşadığı sıkıntıları, karşılaştıkları sorunları dinledik, bu konuda notlarımızı aldık. Zor şartlarda ve kıt imkânlarla çalışan basın mensuplarının çalışma şartlarının iyileştirilmesi, pandemi süreciyle beraber ekonomik anlamda sıkıntı çeken basın kuruluşlarının da desteklenmeleri gerekir.” dedi.   

“Amacımız, millete ve memlekete hizmet etmektir”

Memlekette acilen çözülmesi gereken sorunların olduğunu vurgulayan Durmaz, “Bilindiği üzere memleketimizde çözüme kavuşması gereken bazı sorunlar var. Bizler var olan bu sorunlara karşı hiçbir zaman duyarsız kalmadık, elimizden geleni yapmaya gayret gösterdik. Sorunların tespit edilmesi ve sonrasında çözüme kavuşması için çalışmalar ortaya koyduk. Amacımız, millete ve memlekete hizmet etmektir. Memleketin sorunlarının çözümü bizim için evladır, öncelikli gündemimizdir.” şeklinde konuştu.

“Muhtelif projeler ortaya koymaya devam edeceğiz”

Değerlerine bağlı bir gençliğin yetişmesi için projeler üretmeye devam edeceklerinin altını çizen Durmaz, sözlerini şu şekilde tamamladı:

“Partimizin yüklenmiş olduğu misyon doğrultusunda çalışmalar yapmaya, halkımıza yönelik hizmeti sürdürmeye, memleketin sorunlarının çözümü için girişimlerde bulunmaya, aynı zamanda artan toplumsal yozlaşmalara karşı neslimizi muhafaza etmeye ve gençlerimizin değerlerine bağlı bir şekilde yetişmeleri için muhtelif projeler ortaya koymaya ve bunları uygulamaya devam edeceğiz. Çaba ve gayret bizden, başarı ve muvaffakiyet Allah’tandır.”(İLKHA)

Resimleri büyütmek için üzerine tıklayınız...

Basın mensuplarının çalışma şartlarının iyileştirilmesi talep edildi

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
MEDYA Kategorisindeki Diğer Haberler
"13 Şubat Dünya Radyo Günü" dolayısıyla açıklama yapan Aksa FM Ge..
Batman Radyo Televizyon ve İnternet Yayıncıları Derneği Başkanı Yüksel Çift..
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı Veysi Demir, Başkan Yardımcısı ..
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı Veysi Demir, Batman Midyatlılar..
BESO Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü&q..
Gazetecilerin ekonomik açıdan çok zorlandıkları bir dönemden geçtiğini beli..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=