Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR’ın Batman’da düzenlediği "Kardeşlik Turnuvası" sona erdi

07 Eylül 2021, 14:11 - Okunma: 12654

HÜDA PAR Batman İl Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından "Hür Gençlik Kardeşlik Turnuvası" temasıyla ikincisi düzenlenen futbol turnuvası sona erdi.

20 takımın oynadığı futbol turnuvasında eleme usulü ile finale kalan Ustalar Spor ile Rüzgar Spor arasında final maçı gerçekleşti. Final maçını kazanan Ustalar Spor turnuva birincisi oldu.

Turnuvaya katılan HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, Merkez İlçe Başkanı Şerif Durmaz ve İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Cemil İptaş, turnuvada dereceye giren takım oyuncularına kupa ve hediyelerini takdim etti.

HÜDA PAR’ın Batman’da düzenlediği

Turnuvada birinci olan Ustalar Takımına 8 gram altın, ikinci olan Rüzgar Spor Takımına ise para ödülü verildi. Ayrıca maçta görev alan hakem ve katkı sunanlara plaket takdim edildi.

Turnuvanın ardından açıklamalarda bulunan HÜDA PAR İl Başkanı Davut Şahin, çocuk ve gençlerin internet ortamına hapsolduğu bu süreçte HÜDA PAR Gençlik Kolları Başkanlığının anlamlı bir turnuva düzenlediğini söyledi.

HÜDA PAR’ın Batman’da düzenlediği

“Turnuva çok verimli ve anlamlı geçti”

Bu tür turnuvaların gençler arasında kaynaşmaya vesile olduğunu belirten Şahin, “Batmanlı gençler kendi aralarında oluşturdukları spor takımları ile yine kendi aralarında yarıştılar. Bu etkinliğin amacı tanışmak, diyalog ve kardeşliktir. Bu da büyük ölçüde sağlandı. Çünkü bu vesile ile yüzlerce genç birbirlerini tanıdılar. Gençlik için dinamizm ve spor aktiviteleri lazım. Bu anlamda futbol turnuvası çok verimli ve anlamlı geçti. Bu turnuvamızda da Ustalar Takımı adlı takımımız birinci oldu. Ustalar Takımına hediyelerini takdim ettik. İnşallah kardeşliği pekiştiren daha güzel etkinliklerimiz devam edecektir. Gençlik Kollarımızı ve turnuvaya katılan bütün takımları tebrik ediyorum.” şeklinde konuştu.

HÜDA PAR’ın Batman’da düzenlediği

“Turnuvamız kardeşliği pekiştirmiştir”

20 takımın katıldığı futbol turnuvasıyla gençler arasında kardeşliğin pekişmesini amaçladıklarını ifade eden HÜDA PAR İl Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Cemil İptaş, “Turnuvayı düzenlememizdeki amaç, genç kardeşlerimiz arasında kardeşliğin pekişmesi, bununla beraber sosyalleşmenin ve kaynaşmanın artmasını sağlamaktır. Malum bu dönemlerde birçok unsur buna mani olma durumunda. Pandemi nedeniyle de araya çok mesafe girdi. Futbol turnuvamız yaklaşık bir hafta sürdü. 20’ye yakın takım katıldı.” diye konuştu.

HÜDA PAR’ın Batman’da düzenlediği

“Çok daha farklı etkinlikler yapacağız”

Turnuvanın ardından takımlara hediyelerin verildiğini dile getiren İptaş, bu tür etkinliklerin devam edeceğini belirterek şunları söyledi:

“Turnuvada birinci ve ikinci takıma hediyelerini takdim ettik. Spor ve centilmenlik çerçevesinde bir turnuva oldu. HÜDA PAR Batman Gençlik Kolları olarak bu tür etkinlik ve sosyal faaliyetleri düzenlemeye devam edeceğiz. Çok daha güzel etkinlikler yapacağımıza inanıyoruz. Birinci olan takımın oyuncularına birer gram altın, ikinci olan takım oyuncularına ise 200’şer lira hediyelerini verdik. Görev alan hakemlerimizi de plaket taktim ettik. Katkılarından dolayı herkese teşekkür ederiz.”(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı Batman..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, Petro..
TPAO'ya devrinden sonra yeni yönetim TPAO Kristal Park tesislerinde gaz..
Batman'ın profesyonel ekibi Petrolspor, 9 yıl aradan sonra tekrar TPAO ..
Milletvekili Ferhat Nasıroğlu Batman Petrolspor'da devir işlemlerinin r..
Batman Milletvekili Ziver Özdemir Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'’nu ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=