Lütfen bekleyin..



Akif Gür'den CHP'li Edremit Belediyesinin skandal gösterisine tepki

12 Eylül 2021, 14:10 - Okunma: 806

AK Parti Batman İl Başkanı A. Akif Gür, CHP Edremit Belediyesinin skandal gösterisine tepki gösterdi.

AK Parti Batman İl Başkanı A. Akif Gür, CHP Edremit Belediyesinin skandal gösterisine tepki gösterdi

Üzeri siyah çarşafla kapatılan bir genç kızın zincirle bağlanması ve ardından efelerin zinciri çözüp örtüyü açıp kadının özgürleşmesiyle tamamlanan temsile, tepki gösteren Başkan Gür, şöyle konuştu.

Bu olay ülkemizde maalesef hala toplumun değerlerine saygı göstermekten uzak köhne zihniyetin varlığının göstergesidir. Hadiseye gösterilen haklı tepkileri anlamamakta ve çarpıtmakta ısrar eden tüm beyanatlar yok hükmündedir. Bu ülkede yıllarca başörtülü kadınlarımız en temel insan haklarından mahrum, her türlü aşağılama, ayırımcılık ve haksızlığa maruz kaldı. Geçmişte yaşanan bütün o zulümlerin müsebbibi olan CHP ise  toplumsal değerlere yabancılaşmış ve kendilerini bu toplumun efendileri gibi görüyorlar.
Türkiye 2023 hedeflerine içerde ve dışarda sağlam adımlarla ilerlerken, bir dünya ülkesi olma yolunda mücadele ederken maalesef ki içerden muhaliflik adına yapılanlar hepimizi hayretlere düşürmekte, üzmektedir. CHP'ye soruyorum sizin bu milletin kılığı, kıyafetiyle derdiniz nedir? sizin insanların inançlarıyla ve bu inancı yaşamasıyla derdiniz nedir? Geçmişte Camileri ahıra çeviren, ezanı değiştiren, âlimleri asan, başörtüsünü yasaklayan bu zihniyet, İslam düşmanlığına kaldığı yerden devam ediyor. Her fırsatta İslam’a ve değerlerine savaş açan zihniyet, yine başörtüsü üzerinden nefretini kustu.'' diye konuştu.

CHP zihniyetinin hiç değişmediğini belirten Gür, "CHP zihniyeti budur ve hiç değişmemiştir. Bundan sonra da değişeceğine dair hiçbir alamet maalesef görülememektedir. " ifadelerini kullandı.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör d..
Batman Üniversitesinde faaliyet yürüten öğrenci toplulukları, siyonist işga..
Batman'da ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçan bir araçtan yola atıla..
Batman'ın ilk ve tek yeraltı geçinde yaşanan sorunların bir türlü çözüm..
Batman'da nevroz etkinliğine katılarak kamu malına zarar verip, PKK/KCK..
Batman'da iki farklı tankerde yapılan aramada kaçak olduğu belirtilen 3..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=