Lütfen bekleyin..



BM-GYC’den Gençlik Spor İl Müdürü Eren’e ziyaret

10 Mart 2017, 18:51 - Okunma: 23931

Mezopotamya Havzası Gazeteci ve Yayıncılar Derneği Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Mezopotamya Havzası Gazeteci ve Yayıncılar Derneği (BM-GYC) yeni yönetimi, yeni göreve başlayan Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren’e “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Genel Başkan Mehmet Şah Ayaz, Başkan Yardımcısı Bayram Turan ve Genel Sekreter Veysi Demir’den oluşan BM-GYC heyetini İl Müdürü Eren ağırladı.

BM-GYC Genel Başkanı Ayaz, göreve yeni başlayan Eren’e görevinde başarılar dileyerek, Batman’a önemli ve faydalı hizmet yapması temennisinde bulundu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren de, Başkan Ayaz ve BM-GYC heyetine teşekkür ederek, Batman’a ve Batman gençliğine önemli projeler ve çalışmalar yapmak amacında olduklarını belirterek, çalışmalarında basının desteğine de ihtiyaç duyduklarını söyledi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ve karşılıklı görüş alış-verişinde bulunulan ziyaret karşılıklı iyi temennileri ile sona erdi.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı Batman..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, Petro..
TPAO'ya devrinden sonra yeni yönetim TPAO Kristal Park tesislerinde gaz..
Batman'ın profesyonel ekibi Petrolspor, 9 yıl aradan sonra tekrar TPAO ..
Milletvekili Ferhat Nasıroğlu Batman Petrolspor'da devir işlemlerinin r..
Batman Milletvekili Ziver Özdemir Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'’nu ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=