Lütfen bekleyin..



Gür: “Belediyecilik, AK Parti’nin İşidir”

29 Mart 2019, 14:30 - Okunma: 15218

Ak Parti Batman İl Başkanı Av. A.Akif Gür, pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili yaptığı açıklamada, belediyeciliğin AK Parti'nin işi olduğunu kaydetti.

AK Parti Batman İl Başkanı Av. A.Akif Gür, pazar günü yapılacak olan yerel seçimlerle ilgili açıklama yaptı.

Gür açıklamasında, "Demokrasi tarihimizin en önemli seçimlerinden biri olan 31 Mart mahalli idareler seçimlerinin arefesindeyiz. İstiklalimize ve İstikbalimize güç katacağımız, istikbalimizi aydınlatacağımız bir seçime gidiyoruz." dedi.

Batmanımıza istikamet çizecek, rotasını belirleyecek bir seçime giriyoruz

31 Mart mahalli idareler seçiminde sadece belediye başkanını, sadece meclis üyelerini değil, 31 Mart seçimlerinde sandığa giderek eski Batman ve yeni Batman arasında bir tercih yapılacağına işaret eden Gür, "Milletimizin dilini kullanmayanlar, millete aynı istikamette bakmayanlar, milletin kutsallarına saldıranlar, Ak Partimizle inşallah sandıkta başa çıkamayacak ve milletimizin engin feraseti bunlara geçit vermeyecektir." ifadelerini kullandı.

Bir oyun sinsi ve şeytani oyunları bozduğunu ve bozmaya devam edeceğini belirten Gür şöyle devam etti: "Gün 31 martta bir daha ders verme günüdür. Gün, istikrar için, kalkınma için, hizmet için, huzur ve güven için, barış kardeşlik için Ak Parti deme günüdür.  Ak Parti  Siyasetinin ve belediyeciliğinin temel bir amacı vardır, o da şudur. insanımızı evinde sokağında mahallesinde ilçesinde ilinde huzurlu mutlu refah içerisinde yaşamasını sağlamaktır. Gençlerimizin, okul, eğitim, spor, sağlık vs ihtiyaçlarını karşılamak, garip gureba, ihtiyaç içerisinde kimseyi bırakmamaktır.. 17yılı aşkın süredir Türkiyede olan budur. 17 yılı aşkın süredir devletin milletine sahip çıktığı bir dönemi yaşıyoruz. Eskiden devletin karşısında vatandaşımız boynu büküktü. Hastaneye gider doktordan fırça yer, adliyeye gider daha bırakın hakimi savcıyı mübaşirden fırça yer, kaymakamla zaten görüşemez, bir jandarma gelir bütün köyü toplar giderdi. Artık o günler geride kaldı. Bu devlet, bu milletin hizmetkarı olmak için vardır."

Belediyecilik Ak Parti’nin işidir

Ak Parti, belediyelerde elde edilen başarılar üzerine kurulduğuna dikat çeken Gür, "Belediyelerimiz hem mahallinde hizmetleri yürüttüğümüz organlardır hem de sinir uçlarımızdır.. Bizim artık milletimize partimize ve ülkemize yük olan değil, milletimizin, partimizin ülkemizin yükünü alan belediyelere, belediye başkanlarına ihtiyacımız var.. Belediyecilik bu anlamda da Ak Parti’nin işidir. Bunun yanında Ak Parti hükümetleri döneminde Batmanımıza, ulaştırmadan Sağlık alanına, enerjiden toplu konut yatırımlarına, çevre ve şehircilik alanından eğitime kadar her alanda yaklaşık 16 Milyar TL’lik yatırım sadece merkezi hükümet tarafından yapılmıştır. Merkezi hükümet ile Ak Belediyeciliğin yan yana olduğunu düşündüğümüzde yatırımların çok daha hızlı şekilde olacağı da su götürmez bir gerçekliktir. Kazanan Batman olacaktır." ifadelerine yer verdi.

Batman Belediye Başkan Adayı Murat Güneştekin’in kamuoyuyla paylaştığı ve toplumun her kesimine yönelik hazırladığı memleketi şaha kaldıracak projelerin arkasında milletin partisi Ak Parti’nin olduğu ve daha ötesi de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın olduğu unutulmaması gerektiğini hatırlatan Gür, "Bu projeler memleketimize yatırımın daha da artmasına olanak sağlayacağı gibi istihdama da çok ciddi katkı sağlayacaktır. Tüm Batmanlı hemşerilerimin sandığa giderek oyunu kullanması milli iradenin tecelli etmesi açısından çok önemlidir. Oyunu kullanırken bir an için 28 şubatları, e-muhtıraları , parti kapatmalarını, gezi kalkışmasını, 15 Temmuz hain darbe girişimini, hastane kuyruklarını, çöp dağlarını, hava kirliliğini, bacılarımızın okul kapısından döndürülüşünü, dindarlık ve kürtlüğünden dolayı aşağılandığı günleri, yok sayılmayı, inkarı, asimilasyonu , çukur ve hendekleri, gözünün önüne getirsin. İnanıyorum ki vicdanlar en güzel muhasebeyi yaptıracak ve Batmanımızın özlem duyduğu Ak Belediyecilikle tanıştıracaktır. Bu vesileyle, Seçim kampanyası boyunca bizlerden duasını, desteğini esirgemeyen, gece gündüz demeden yılmadan çalışan başta bütün teşkilatımın her kademesinde görev alan İl, ilçe, belde, kadın, gençlik kolları mensuplarımıza ve aziz gönüldaşlarımıza, her şeyin en iyisine layık aziz Batmanlı hemşerilerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 31 Mart seçimlerinin şimdiden Batmanımız için, aziz milletimiz için hayırlara vesile olmasını Yüce Rabbimden niyaz ediyor, çok aziz ve muhterem Batmanlı hemşerilerime saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyorum." dedi.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı..
Sason’a çıkarma yapan HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı..
Ulu Camii Sokağı ve Alo Tevşo esnafını ziyaret eden Batman Milletvekili ve ..
Seçim çalışmasını sürdüren HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı..
Bankalar Caddesi esnafını ziyaret eden Batman Milletvekili ve HÜDA PAR Bele..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=