Lütfen bekleyin..



Samir Özhan salâvatlar eşliğinde göreve başladı

09 Nisan 2019, 12:31 - Okunma: 49428

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde Saadet Partisi Batman Gercüş'ün Kayapınar (Aynkef) Beldesi Belediye Başkanlığına seçilen ve mazbatasını alan Samir Özhan, salâvatlar eşliğinde görevi devralarak iş başı yaptı.

Batman'ın Gercüş ilçesi Kayapınar Beldesi Belediye Başkanı seçilen Samir Özhan, salâvatlar eşliğinde görevi devraldı.

Mazbatasını alarak beraberindekilerle salâvatlar eşliğinde Belediye binasına gelen Özhan, mevcut Belediye Başkanı İsmail Koruyan'dan görevi devraldı. Görev teslim defterini imzalayarak görevi devralan Özhan, beş yıllık görev süresince yaptıkları hizmetler için Koruyan'a teşekkür etti.       

Ardından bir konuşma yapan Özhan, seçimin kavga değil bir yarış olduğunu ifade ederek, hakkıyla halka hizmet yapmak için göreve talip olduklarını ifade etti.

Sadece kendisine oy verenlerin değil, tüm belde halkına eşit bir şekilde hizmet yapmayı hedeflediklerini belirten Özhan, "Yaklaşık 2-3 aydır beraber seçim çalışmalarını yürütüyoruz. Bu seçim süresince elbette sevindiğimiz ve üzüldüğümüz günler oldu. Ama tek hedefimiz vardı. Belediyeye hizmet için seçilmekti. Bizi tercih eden herkese teşekkür ediyoruz. Biz şunu diyoruz. Hak ve adalet üzere bir çalışma yapmak. Ve bu çalışma tüm Kayapınar'ı kapsayacak. Yapacağımız her hayırlı hizmete sizler de ortaksınız. Çünkü sizler de hayır için oy kullandınız. Seçim dolayısıyla kalbini kırdığımız, üzdüğümüz kardeşimiz varsa helallik istiyoruz. Allah bizlere en güzel hizmetleri yapmayı nasip etsin. Kapımız, 24 saat açıktır. 8 saat mesai, 16 saat evimizin kapısı herkese açıktır. Rabbim, 30 yıl boyunca yapılamayan hizmetleri yapmayı bizlere nasip etsin." şeklinde konuştu.

Özhan, daha sonra tebrikleri kabul etti.

Görevi sona eren Belediye Başkanı İsmail Koruyan, Özhan’a başarılar dileyerek yeni başkanın Kayapınar'a en iyi hizmeti yapacaklarını umduklarını söyledi.

Beldede seçime giren adaylardan Saadet Partisi Adayı Samir Özhan, 482 oyla başkan seçildi. 
Ak Parti adayı Abdulmuttalip Bademci 402 oy, Büyük Birlik Partisi ise 381 oy aldı.

Sonuçlara göre Saadet Partisi 4, Ak Parti 3, Büyük Birlik Partisi ise 2 belediye meclis üyesi çıkardı. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SİYASET Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı..
Sason’a çıkarma yapan HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı..
Ulu Camii Sokağı ve Alo Tevşo esnafını ziyaret eden Batman Milletvekili ve ..
Seçim çalışmasını sürdüren HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan ..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Batman Belediye Başkan adayı Serkan Ramanlı..
Bankalar Caddesi esnafını ziyaret eden Batman Milletvekili ve HÜDA PAR Bele..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=