Lütfen bekleyin..



"Okumayla Hayata Farkındalık Kat" programına davet

02 Mayıs 2019, 14:40 - Okunma: 6541

HÜDA PAR Batman İl Başkanlığı ‘Okumayla Hayata Farkındalık Kat’ temasıyla bir program düzenliyor.

Daha önce HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanlığı tarafından “Kitap Okumaya Yönelik Farkındalık Oluşturma” adında bir proje başlatılmıştı.

“Kitap Okumaya Yönelik Farkındalık Oluşturma” projesi hakkında bilgi veren HÜDA PAR Batman İl Teşkilatı, “Projedeki hedef, hayatı anlamlı kılan okumaya yönelik bir farkındalık oluşturmak ve toplum arasına kitap okuma alışkanlığı yerleştirerek vatandaşları okumaya teşvik etmekti. Proje kapsamında il merkezindeki kitap evleri, kütüphaneler, yayın evleri ve bazı yazarlar ziyaret edildi. Bu çalışmalar neticesinde elde edilen veriler ve izlenimler bir rapor halinde kamuoyuyla paylaşıldı.” denildi.

Bu proje ile ilgili çalışmalara devam ettiklerini aktaran HÜDA PAR Batman İl Teşkilatı, “Bu kapsamda, İl Teşkilatımızın Eğitim İşleri Birimi bu Cumartesi saat 20.30’da İl Kültür ve Turizm Merkezi’nde ‘Okumayla Hayata Farkındalık Kat’ temasıyla bir salon programı düzenliyor. Eğitim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Hasan Şahin’in konuşmacı olarak katılacağı programda, Özlem Ajans Sanatçılarından Bilal Güler, M. Ali Oğuz ve Ömer Güneş de marş ve ezgi seslendirmeleri için bizlerle olacak. Programımızda ayrıca çekilişimiz olacak. Çekiliş sonunda kurada ismi çıkan vatandaşlarımıza hediye vereceğiz.” açıklamasında bulundu.

HÜDA PAR Batman İl Teşkilatı yaptığı açıklamanın sonunda şunları aktardı:

“Tüm halkımızı, ‘Okumayla Hayata Farkındalık Kat’ adındaki 4 Mayıs Cumartesi günü saat 20.30’da İl Kültür ve Turizm Merkezi’nde düzenleyeceğimiz programa davet ediyoruz. Kıymetli halkımızın teşrifi bizleri memnun edecektir.” (Mehmet Sait Çelik –İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da İslami Sivil Toplum Kuruluşları tarafından ortaokul ve lise ö..
Genç ASKON Batman Şube Başkanı Serkan Şahin ve yönetimi, Batman Valisi ve B..
HÜDA PAR’ın Seçmeli Ana Dil dersine yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla..
Çoğu tarihi roman olmak üzere yazdığı 20'ye yakın eserle tanınan Batman..
Batman Üniversitesinde "İslam Ahlakı" serisi kapsamında "Mev..
Batman Üniversitesi Merkez Kampüs Yerleşkesi Testili Parkta "öğrenci t..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=