Lütfen bekleyin..



Mezopotamya Cemiyeti'nden "1. Başarı Ödülleri Yarışması"

07 Temmuz 2019, 14:15 - Okunma: 10657

Mezopotamya Havzası Gazeteci ve Yayıncılar Cemiyeti (BM-GYC), "1. Başarı Ödülleri Yarışması" için başvuruları almaya başladı.

Batman il ve ilçelerini kapsayan BM-GYC’nin 1. Başarı Ödülleri Yarışması’na bugünden itibaren yapılan başvurular 30 Kasım'da sona erecek, sonuçlar ise 10 Ocak Gazeteciler Günü'nde açıklanarak dereceye girenlere ödülleri törenle verilecek.
Haber, Fotoğraf, Röportaj, Spor ve Televizyon Haberi olmak üzere 5 dalda düzenlenecek yarışmaya katılım için adaylar, yarışmaya katılacağı eserin 1’er adet örneğini, Mezopotamya Havzası Gazeteciler ve Yayıncılar Cemiyeti'nin e-posta adresine  (mezopotamyacemiyeti@gmail.commail yolu ile göndererek ön başvuru yapacak.
Eserin 2’er adet örneğini (fotokopi ya da flash bellek ile), özgeçmişini, hangi dalda yarışmaya katıldığı bilgisini, yarışmaya katıldığı eserin öyküsünü içeren dosyayı Bahçelievler Mahallesi 1601 Sokak No:4 (Medya Gazetesi) adresine elden veya posta yola ile göndererek başvuru tamamlanacak. Yarışmada her kategorinin 1.’lerine ödül, ikinci ve üçüncülere ise plaket verilecek. Detaylı bilgi almak isteyenlerin, BM-GYC’ye (0507 797 30 83) irtibat numarasından ulaşarak bilgi alabileceği belirtildi.

ercan-arslan-001.jpg

BM-GYC'nin, ilkini düzenleyeceği yarışmayı geleneksel hale getireceklerini belirten BM-GYC Genel Başkanı Ercan Arslan, kentte, ekonomik ve sosyal anlamda zor şartlar altında çalışan gazetecileri motive etmeyi ve bununla beraber başarıyı da özendirmeyi amaçladıklarını söyledi.
-CEMİYETE ÜYE OLAN-OLMAYAN HERKES KATILABİLECEK
Düzenleyecekleri ödül töreni ile basın mensuplarını bir araya getirme, dayanışmayı arttırmayı hedeflediklerini belirten Arslan, yarışmaya il merkezinin yanı sıra Hasankeyf, Gercüş, Sason, Beşiri ve Kozluk ilçelerinde görev yapan basın mensuplarının da başvurabileceğini kaydetti.
Sarı basın kartı olan, olmayan kentte yayın yapan herhangi bir gazete, dergi, televizyon, radyo gibi bir kurumda çalışan tüm basın mensuplarının yarışmaya başvurabileceğini vurgulayan Arslan, şunları söyledi: "Cemiyetimize üye olan veya üye olmaya herkes yarışmaya katılabilir. Adaylar, daha önce her hangi bir yarışmaya katıldıkları eserle yarışmaya katılamaz. Her aday, aynı kategoriye bir eserle, 5  kategoride ise en fazla 2 eserle başvuru yapabilecek. Eserler, 10 Ocak 2019-30 Kasım 2019 tarihleri arasında yayınlanmış olmalıdır.”

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
MEDYA Kategorisindeki Diğer Haberler
"13 Şubat Dünya Radyo Günü" dolayısıyla açıklama yapan Aksa FM Ge..
Batman Radyo Televizyon ve İnternet Yayıncıları Derneği Başkanı Yüksel Çift..
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı Veysi Demir, Başkan Yardımcısı ..
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı Veysi Demir, Batman Midyatlılar..
BESO Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, "10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü&q..
Gazetecilerin ekonomik açıdan çok zorlandıkları bir dönemden geçtiğini beli..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=