Lütfen bekleyin..



Batman'da çocuklar için Mevlana Haftası etkinliği düzenlendi

15 Aralık 2025, 13:56 - Okunma: 1077

Batman'da eğitim gören okul öncesi çocuklar, Mevlâna’yı anma haftası kapsamında çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı Yavuz Selim Çok Amaçlı Toplum Merkezi’nde (ÇATOM), Mevlâna’yı anma haftası dolayısıyla okul öncesi çocuklara yönelik bir etkinlik düzenlendi.

Program kapsamında çocuklar; şiirler okudu, ilahiler seslendirdi ve Mevlâna’nın hayatından kesitlerin yer aldığı kısa canlandırmalar gerçekleştirdi. Etkinlikte, Mevlâna’nın sevgi, hoşgörü ve barış temelli mesajları çocuklara yaşlarına uygun şekilde aktarıldı.

Yetkililer, etkinliğin çocukların manevi ve kültürel değerlerle erken yaşta tanışmasına katkı sunduğunu belirtti. Programın, çocukların sosyal ve duygusal gelişimlerini desteklemeye yönelik faaliyetler kapsamında gerçekleştirildiği ifade edildi.

Yavuz Selim ÇATOM’da benzer içerikteki eğitim ve etkinliklerin belirli aralıklarla devam edeceği bildirildi.

 

Kaynak: İLKHA

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman ADEM'de açılan "Yetişkinler için Kur'an'ı Kerim kur..
Batman'da eğitim-öğretim yılının ikinci dönemine yönelik alınacak tedbi..
Batman İl Millî Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, Batman Bağımsız Gazeteciler Dern..
Batman'da Aile Destek Merkezi'nde düzenlenen eğitim programında kad..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörü Feyzi Aydın, 2010 yılından ..
Batman'da Aile Destek Merkezleri'nde eğitim alan 4-6 yaş grubu öğre..

RSS
© 2026 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=