Lütfen bekleyin..



Batman'da Beklenen Festival

13 Ekim 2019, 14:42 - Okunma: 6066

Bu yıl ilki gerçekleşecek olan yöresel ürünler ve hediyelik eşya festivali 20 Ekim de kapılarını açacak 3 Kasım' a kadar devam edecek.

Bu yıl ilki gerçekleşecek olan yöresel ürünler ve hediyelik eşya festivali 20 Ekim de kapılarını açacak 3 Kasım' a kadar devam edecek.

Fuar da Türkiye'nin 81 ilinden gelecek olan yöresel ürünler, Batman halkı ile buluşacak. 20 Ekim /3 Kasım 2019 tarihleri arasın da Diyarbakır Caddesi Yaşam Hastanesi önünde de gerçekleşecek olan etkinlik de, Ege zeytinyağından, Afyon sucuklarına, Maraş baharatlarından, Hatay künefesine, Isparta gül ürünlerinde, Beypazarı unlu mamullerine, 81 ilden yöresel ürünleri bu fuar da bulabilirsiniz.

 

80 İLDEN KÜLTÜR ELÇİLERİ BATMAN da...

Katılımcı her firma birer kültür elçisi gibi kendi illerin de Batman’ın marka değerini yükseltecek anlatımlar da bulunacaklar. Yaklaşık 70 e yakın katılımımız kendi illerinde Batman’ın güzelliklerini anlatacak.

 

Mini Sirk BATMAN da...

Anatolia Gurme Fest Organizasyonu içerisin de hafta sonları ücretsiz mini sirk organizasyonu da gerçekleşmektedir. 4 farklı gösteri sanatçısı inanılmaz şovlar yapacak. Bu etkinlikte de.  Girişler ücretsiz olacaktır. Sirk gösterilerinin olacağı günler ise festival tarihi içerisin de,  Her Cumartesi Pazar olarak planlandı.

Tüm girişlerin ücretsiz olduğu bu DEV ETKİNLİK 'BATMAN halkını ve bölge illerden gelecek olan ziyaretçileri organizatörler etkinlik alanına davet ediyorlar.

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da İslami Sivil Toplum Kuruluşları tarafından ortaokul ve lise ö..
Genç ASKON Batman Şube Başkanı Serkan Şahin ve yönetimi, Batman Valisi ve B..
HÜDA PAR’ın Seçmeli Ana Dil dersine yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla..
Çoğu tarihi roman olmak üzere yazdığı 20'ye yakın eserle tanınan Batman..
Batman Üniversitesinde "İslam Ahlakı" serisi kapsamında "Mev..
Batman Üniversitesi Merkez Kampüs Yerleşkesi Testili Parkta "öğrenci t..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=