Lütfen bekleyin..



Camideki ayakkabı hırsızlığı kamerada

05 Ocak 2020, 09:40 - Okunma: 1893

Batman'da camide yapılan ayakkabı hırsızlığı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Batman merkezde bir camide yapılan ayakkabı hırsızlığı güvenlik kameralarınca kaydedildi.

Hırsızlık olayı, akşam saatlerinde Turgut Özal Bulvarı üzerinde bulunan Yıldız Camisi'nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, yatsı namazını kılmak için camiye giren Ali Seyidoğlu, çıkışta ayakkabısını bulamadı.

Bir süre etrafta ayakkabısını arayan Seyidoğlu, sonuç alamayınca caminin güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

Kameraya yansıyan görüntülerde, yüzü açıkça görülen iki şüpheliden birinin cemaatin camiye girmesini beklediği ve gözüne kestirdiği ayakkabıyı incelediği görülüyor. Bir süre etrafı kolaçan eden kişi, ayakkabıyı alarak üzerinde çıkardığı hırkasının içine saklayarak uzaklaştığı görülüyor.

Ayakkabısı çalışan Ali Seyidoğlu, camide ayakkabı hırsızlığının bir daha yaşanmaması için güvenlik güçlerinin yüzü açık şekilde görülen kişiyi yakalaması gerektiğini belirtti. (Mehmet Fatih Akgül-İLKHA)




  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da asfaltın çökmesi sonucu oluşan çukur kazaya neden oldu. Kazad..
Batman Valiliği, kentte faaliyet gösteren dört kum-çakıl ocağının taşınma s..
Batman'da bir markette çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle ..
Batman'a 10 kilometre uzaklıkta faaliyet gösteren 5 kum ocağı, çevre ki..
Batman Valisi Ekrem Canalp başkanlığında, AFAD Başkanlığı Yönetim Hizmetler..
Batman'da düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda bir kaleşnikof piy..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=