Lütfen bekleyin..



Kur'an hizmetkârı Emrullah Altun vefat etti

14 Ocak 2020, 11:12 - Okunma: 3019

​Yakalandığı ilik kanseri nedeniyle durumu kötüleşen 24 yaşındaki Kur'an Hocası Emrullah Altun vefat etti.

Batman Gercüş İlçesi Çiçekli (Şıferê) köyünden İTTİHADUL ULEMA Üyesi Molla Ali Altun'un yeğeni olan ve ailesiyle birlikte İstanbul'da ikamet eden Emrullah Altun'a (24) bir süre önce ilik teşhisi konulmuştu.

İman ve tevekkül örneği hasta Kur'an Hocası için dua talebi

Geçen hafta kan değerlerinin düşmesiyle özel bir hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Altun, dün gece 22.00 sıralarında hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.

Hastalığını öğrendikten sonra sosyal medya hesabından paylaşımlar yapan Altun, bir iman ve tevekkül örneği göstermişti.

Altun, sosyal medya hesaplarından şu mesajları paylaşmıştı:

"Ey Gönül! olmadı mı "nasip değilmiş" de, talip ol rızaya, tevekkül et, kaderi gör, aşkla yönel Yüce Mevla'ya… Allah ile olduktan sonra ölüm de ömür de hoştur."

Merhumun cenazesinin bugün öğlen vakti İstanbul'dan yola çıkacağı ve babasının köyü olan Gercüş'ün Çiçekli köyünde defnedileceği belirtildi.

Aile, taziyeleri Batman merkezde kabul edecek. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Boşanmalara karşı toplumsal bir duyarlılık geliştirilmesi gerektiğini belir..
Batman'da rüyasında Gazze'yi gören hayırsever kadın, yıllardır biri..
Cuma Hutbelerinde “Sahih Dini Bilginin Önemi” konusu işlendi.
Batman'da İslam'ı seçen Alzbeta Balazsova için İl Müftülüğünde ihti..
Batman'da tandır ekmeği yaparak geçimlerini sağlamaya çalışan kadınlar,..
Batman İl Müftüsü Ahmet Durmuş, "Baba Okulu" seminerleri kapsamın..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=