Lütfen bekleyin..



Siyer Yarışması’na kayıtlar 24 Ocak’a kadar uzatıldı

16 Ocak 2020, 12:42 - Okunma: 2617

Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından tüm Türkiye’de düzenlenecek olan Siyer Yarışması için başvuru süresi 24 Ocak Cuma gününe kadar uzatıldı.

Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu tarafından Siyer Yarışması kayıt süresiyle ilgili yapılan açıklamada, tüm Türkiye’de “O’nu Oku, O’nu Yaşa” temasıyla düzenlenecek olan Siyer Yarışması için başvuru süresinin 24 Ocak Cuma gününe kadar uzatıldığı bildirildi.

Tüm vatandaşları yarışmaya katılmaya davet eden Peygamber Sevdalıları Vakfı, yarışmacı adaylarının mağduriyet yaşamaması için kayıtlarını geciktirmemeleri tavsiyesinde bulundu.

Yarışmaya www.siyersinavi.com adresinden başvuruda bulunabileceği bilgisi verilen açıklamada, adayların kendilerine en yakın yarışma noktalarında da yarışmaya katılabilecekleri hatırlatmasında bulunuldu.

Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonunca gönderilen basın açıklamasının tam metni şöyle:

“Vakfımızın Yarışma Komisyonunca, 02 Şubat Pazar günü saat 11.00’de yapılması planlanan Siyer Yarışmasının 17 Ocak Cuma günü olarak belirlenen son kayıt tarihi yeniden değerlendirilmiş olup; Yarışmacı adayı kardeşlerimizin istek ve talepleri doğrultusunda son kayıt tarihinin bir hafta daha uzatılarak 24 Ocak Cuma saat 24.00 olarak yeniden belirlenmesi kararlaştırılmıştır.

Kaybedeni olmayan Siyer yarışmasına kayıtlarını yeni yapacak olan ve kitaplarını alıp da henüz kayıtlarını yapmamış olan yarışmacı adayı kardeşlerimizin, en geç 24 Ocak Cuma olmak üzere en kısa zamanda kayıtlarını www.siyersinavi.com adresine girerek yapmaları gerekmektedir. Kitabın temin edilmiş olması yarışmaya girmek için yeterli değildir. Yarışmaya kayıt yaptırmak zorunludur. Yarışmacı adayı kardeşlerimizin herhangi bir mağduriyet yaşamaması için kayıtlarını geciktirmemelerini tavsiye ediyoruz.

Yarışmacı kardeşlerimize, yarışmaya girecekleri okullara dair bilgilendirme mesajları yarışmadan birkaç gün önce (27-31 Ocak) gönderilmeye başlanacaktır. Ayrıca yarışma günü, kaydını yapmış olduğu ilde olmayıp da başka bir ilde bulunan adaylar; bulundukları yerde kendilerine en yakın yarışma noktasında yarışmaya katılabilirler.

Yarışma gününe kadar bütün istek, şikâyet ve önerilerinizi www.siyersinavi.com adresinde bulunan yarışma temsilcileri üzerinden (kendi il ve ilçe yarışma temsilcileriniz) veya siyersinavi@gmail.com adresine mail yoluyla iletebilirsiniz. Bu vesile ile şimdiden bütün yarışmacı adayı kardeşlerimize başarılar dileriz.”(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Kardeşliğimiz Zekâtla Bereketlensin” konusu işlenecek...
Büyük bir hayır ve Allah'ın rızasını kazanmak için belli bir adab içeri..
ALLAH'ın El-Cebbar ismi ve Cihad ile ilgili açıklamalar...
ALLAH'ın “Es-Sabur” ismi ve Sabır ile ilgili açıklamalar...
HÜDA PAR Batman belediye başkan adayı Serkan Ramanlı, geçen yıl vefat eden ..
ALLAH'ın Et-Tevvab ismi ve Tevbe ile ilgili açıklamalar...

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=