Lütfen bekleyin..



Hasankeyf ilçesinde turizm atağı

09 Mayıs 2020, 10:12 - Okunma: 39221

Batman Valisi Hulusi Şahin, çeşitli incelemelerde bulunmak ve toplantılara katılmak üzere Hasankeyf ilçesini ziyaret etti.

Hasankeyf Kaymakamı Haluk Koç ve ilçe kurum müdürleri tarafından karşılanan Vali Şahin, Ilısu Baraj Gölünde yapılacak taşımacılık, balıkçılık, gezi turları ve ilçe asayiş toplantısına katıldı ve ilçede yapımı tamamlanan limanda incelemelerde bulundu. 

Kaymakamlık toplantı salonunda yapılan toplantıya; İlçe Kaymakamı Haluk Koç, Belediye Başkanı Abdulvahap Kusen ve ilgili kurum müdürleri katıldı.

Vali Şahin'in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda; Ilısu Baraj Gölü alanındaki su araçlarının kayıt altına alınması izin ve denetimleri konusunda ilgili kurumların yürüteceği çalışmalar, balıkçılığın geliştirilmesi için yapılması gerekenler, limanların işletilmesi konusunda ilgili kurumların yürüteceği çalışmaların yanı sıra Yeni Hasankeyf Yerleşkesinde imar planına aykırı yapılaşmaya karşı yürütülecek çalışmalar, Hasankeyf-Batman karayolu çevresinde kaçak yapılaşmanın engellenmesi için alınması gereken tedbirler ile baraj gölü etrafında kaçak ve ruhsatsız derme çatma yapı ve işletmelere fırsat verilmemesi için alınması gereken tedbir ve çalışmalar ele alınarak görüşüldü. 

Toplantının ardından Şahin, ilçede yapımı tamamlanmak üzere olan ‘Müze Limanı’nda incelemelerde bulunarak, yetkililerden yürütülen çalışmalara ilişkin bilgi aldı.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da İslami Sivil Toplum Kuruluşları tarafından ortaokul ve lise ö..
Genç ASKON Batman Şube Başkanı Serkan Şahin ve yönetimi, Batman Valisi ve B..
HÜDA PAR’ın Seçmeli Ana Dil dersine yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla..
Çoğu tarihi roman olmak üzere yazdığı 20'ye yakın eserle tanınan Batman..
Batman Üniversitesinde "İslam Ahlakı" serisi kapsamında "Mev..
Batman Üniversitesi Merkez Kampüs Yerleşkesi Testili Parkta "öğrenci t..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=