Lütfen bekleyin..



Batman'da kumarhaneye dönüştürülen eve baskın

20 Mayıs 2020, 13:43 - Okunma: 1108

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, baskında kumar oynayan 11 şahıs ile ikamet sahibine para cezası kesildiği, kumar oynatılan ikametin ise 30 gün süreyle kapatıldığı bildirildi.

Açıklamada, "Batman Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince kumarhaneye dönüştürülen bir ikamete düzenlenen operasyonda; kumar oynatıldığı tespit edilen ikamette kumar oynamak için kullanılan iskambil kağıtları ve poker pulları ele geçirilmiştir. Ayrıca ikamette 'Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlama' suçundan bir şahsa adli işlem yapılmış, ikamette kumar oynayan 11 şahsa toplam 13 bin 475 TL idari para cezası uygulanmıştır. Kumar oynatılan ikamet 30 gün süreyle kapatılmıştır." denildi.

Covid-19 tedbirleri kapsamında sosyal mesafe kuralına uymayan uymadıkları için de 12 şahsa ayrıca 37 bin 800 TL idari para cezası uygulandığı kaydedildi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Şehir içi minibüs şoförleri, art arda gelen akaryakıt zamlarının geçimlerin..
Ankara’daki Batmanlıların girişimleriyle kurulan “Batman Eğitim, Yardımlaşm..
Batman'da taziye saatlerinin sabah 09.00 ile akşam 17.00 arasına çekild..
Batman'da taziye saatlerinin kısaltılmasına tepki gösteren HAKSİAD Batm..
Batman'da Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü Eğitim ve Danışmanlık Birimi,..
Batman Havalimanı, kış tarifesine geçti. Yeni tarife dönemi kapsamında, İst..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=