Lütfen bekleyin..



Minik Kur'an kursu öğrencilerinden yardım kolisi kampanyası

21 Mayıs 2020, 14:30 - Okunma: 1290

Batman Müftülüğüne bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler, öğretmenleri öncülüğünde aileleriyle beraber ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere yardım kolisi hazırladılar.

Kur’an kursu öğreticileri rehberliğinde gerçekleştirilen yardım kampanyası kapsamında minik öğrenciler, hazırladıkları yardım kolilerini ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere Kur'an kursu öğreticisi hocaları ve Diyanet Vakfı Batman Şubesi görevli ve gönüllülerine teslim ettiler.

Miniklerin aileleriyle beraber hazırladığı yardım kolileriyle ilgili açıklama yapan Batman İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Batman Şube Başkanı Turgut Erhan, duyarlıklarından ötürü çocukları ve ailelerini tebrik ettiğini söyledi.

Erhan, "Çocuklarımız ve aileleri Diyanet İşleri Başkanlığının bu yılın teması olan 'Ramazan ve sorumluluk bilinci' kapsamında öğretmenleri öncülüğünde, aileleriyle birlikte yardım kolisi hazırladılar. Çocuklarımızı, ailelerini ve öğretmenlerini bu güzel kampanyadan dolayı kutluyorum. Yardım kolilerini Diyanet Vakfı görevlileri ve gönüllüleri vasıtasıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırdık. Allah hepsine sağlıklı ve sıhhatli ömürler versin." ifadelerini kullandı. 

Yardım kolileri Kur'an kursu öğreticileri ve Diyanet Vakfı Batman Şubesi gönüllüleri tarafından ihtiyaç sahiplerine teslim edildi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Hayatın Her Alanında Öfkemize Hâkim Olalım” konusu işlen..
Batman'da halka gül dağıtan Peygamber Sevdalıları Vakfı üye ve gönüllül..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, bu pazar günü Batman..
Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırıları sürerken 7'de..
Siyonist işgal rejimi tarafından bayramın ilk gününde sivil bir aracın için..
Cuma Hutbelerinde “Gözümüzün Nuru: Namaz” konusu işlendi.

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=