Lütfen bekleyin..



HÜDA PAR’dan Kozluk Belediye Başkanına ziyaret

28 Ağustos 2020, 15:41 - Okunma: 951

​HÜDA PAR Kozluk İlçe Teşkilatından oluşan bir heyet, HDP’den istifa ederek AK Parti’ye katılan Kozluk Belediye Başkanı Ayhan Eren’e ziyarette bulundu.

HÜDA PAR Kozluk İlçe Başkanı Yusuf Işık, ve beraberlerindeki heyet, HDP’den istifa ederek AK Parti’ye geçen Kozluk Belediye Başkanı Ayhan Eren’e ziyarette bulundu.

Kozluk’un su, kanalizasyon ve altyapı sorunları başta olmak üzere önemli sorunlarını Belediye Başkanı Eren’e ileten HÜDA PAR heyeti, Kozluk’a hizmet noktasında herkesin elini taşın altına koyması gerektiğine vurgu yaptı.

Burada konuşan HÜDA PAR Kozluk İlçe Başkanı Yusuf Işık, “İlçemizin en belirgin sorunlarının başında su, kanalizasyon ve altyapı sorunları bulunuyor. Belediyenin öncelikli sorunları gidermesi ve sonrasında diğer sorunlara el atması gerektiğini düşünüyoruz. Parti olarak halkın ve Hakk’ın hizmeti için atılacak her türlü maddi ve manevi çalışmaya destek vereceğiz. İlçemiz, yer altı ve yer üstü zenginliği, nüfusu ve konumu bakımından önemli bir ilçedir. Bunu değerlendirmek ve ilçemizin her bakımdan pozitif yönde mesafe katetmesi için yüksek oranda bir çaba sarfetmek gerekir. Bizler de bu anlamda yapılacak her hizmetin destekçisi olacağız.” dedi.

Belediye Başkanı Ayhan Eren de ziyaretlerinden dolayı HÜDA PAR heyetine teşekkür etti.

Hizmet anlamında Kozluk için yeni bir kapının açıldığına işaret eden Eren, “Bizler hizmet noktasında Kozluk için elimizden gelen gayreti göstereceğiz ve gösteriyoruz. Hiçbir parti gözetmeksizin ilçemize yapacağımız her hizmeti hakkaniyetle yapacağız. Adalet çerçevesinde hareket edeceğiz. Malumunuz belediyemiz borç bataklığı yüzünden çok zorlu bir süreçten geçti. İnşallah bu süreci atlatıp ilçemizin öncelikli sorunlarına çözüm getireceğiz. Bu anlamda bizimle birlikte gayret ve çaba gösteren ve gösterecek olan herkese de şükranlarımı sunuyorum.” ifadelerini kullandı.

Hatırlanacağı üzere Eren, HDP'nin siyaset ve yerel yönetim anlayışında sağlıklı hizmetler ve sağlıklı bir siyaset yapmanın imkânsız olduğunu müşahede ettiğini belirterek, partiden istifa ettiğini açıklamıştı. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da transit dolmuş ile hafif ticari aracın kafa kafaya çarpıştığı..
HÜDA PAR Batman Milletvekili Serkan Ramanlı 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi ..
Batman'daki şarküteri işletmecileri ve hayvan besicileri, yağan yağışla..
Batman ilçesinde yeni seçilen belediye başkanlarını ziyaret eden HÜDA PAR B..
Batman'ın Sason ilçesindeki çaya düşen hafif ticari araçtaki anne ve oğ..
Batman Havalimanı Müdürlüğü tarafından açıklanan 2024 yılı mart ayı istatis..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=