Lütfen bekleyin..



Altınları çalınan Varol: “Hırsızların bulunmasını istiyoruz”

12 Eylül 2020, 11:05 - Okunma: 976

Batman’da iki hırsız kadın, girdikleri 5’inci kattaki daireden yaklaşık 40 bin liralık ziynet eşyası çalarak kayıplara karıştı. Tüm birikimleri çalınan Ahmet Varol, yetkililerden bir an önce hırsızların bulunmasını istedi.

Hırsızlık olayı 2 gün önce Pınarbaşı Mahallesi Sevgi Caddesi Varollar Apartmanında meydana geldi. Hırsızlık saatlerinde eşinin kısa süreliğine yan komşuya gittiğini belirten Ahmet Varol, o sırada durumu fırsat bilen iki hırsız kadının kapalı kapıyı zorlayarak içeri girdiğini söyledi. Bir müddet sonra eve gelen eşinin, evdeki dağınıklığı görmesiyle eve hırsızların girdiğini anladığını ifade eden Varol, eşinin yatak odasına gittiğinde altınlarının çalındığını fark ettiğini söyledi.

Yaklaşık 40 bin lira değerindeki altınlarının iki hırsız kadın tarafından çalındığını söyleyen Varol, tek isteğinin hırsızların bulunup altınlarının geri getirilmesi olduğunu belirtti.

“Bütün birikimim çalındı”

Durumu polise bildirdiklerini dile getiren Varol, “İki gün önce saat 16.00 sıralarında eşim yan dairede oturan kardeşimin evine beş dakikalığına gidip gelene kadar evime iki hırsız bayan girdi. Hırsızlar yatak odamın çekmecesinden bir metre altın zincir, bir tek taş ve 2 alyans olmak üzere 3 altın yüzüğüm çalındı. Ben bu hırsızlardan şikâyetçiyim ve bunlardan davacıyım. Çalınan altınlarım neredeyse 40 bin lira civarındaydı. Günübirlik çalışan biriyim, çalınan altından başka bir birikimim yok, bütün birikimim çalındı. Yetkililere sesleniyorum, bir an önce bu hırsızları bulun.” dedi.

“Hırsızların yakalanmasını istiyorum”

Hırsızlık olaylarına karşı yetkililerin çözüm bulmasını isteyen Varol, “Altınlarımın çalınmasından iki gün önce de apartmanımızın avlusundan bir motosiklet çaldılar. Yetkililerden bu hırsızların bulunmasını istiyoruz. Yetkililerin çalınan eşyalarımın bulunması için üzerinde durmalarını istiyorum. Olayı karakola bildirdim. Hırsızlarla ile ilgili kamera görüntüleri ve görgü tanıkları var. Sayın Vali Bey ile İl Emniyet Müdüründen rica ediyorum, hırsızların yakalanmasını ve çalınan altınlarımın bana getirilmesini istiyorum.” ifadelerini kullandı.(İLKHA)


 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Siirt'te bir polisi yaralayıp olay yerinden kaçan şahsın aracı Batman&#..
Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala rengârenk şeker çeşitleri tezgâhl..
Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Terör d..
Batman Üniversitesinde faaliyet yürüten öğrenci toplulukları, siyonist işga..
Batman'da ekiplerin dur ihtarına uymayarak kaçan bir araçtan yola atıla..
Batman'ın ilk ve tek yeraltı geçinde yaşanan sorunların bir türlü çözüm..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=