Lütfen bekleyin..



Batman’da 25 bin 464 kişiye 101 milyon TL destek sağlandı

20 Ekim 2020, 15:06 - Okunma: 4765

Batman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü personelleri pandemi döneminde yapmış oldukları çalışmalardan dolayı ödüllendirildi.

Batman Çalışma ve İş-Kur İl Müdürlüğü personelleri pandemi döneminde; Kısa Çalışma Ödeneği, Nakdi Ücret Desteği, İşsizlik Sigortası ve benzeri alanlarda göstermiş oldukları üstün başarılardan dolayı Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü tarafından takdir belgesi ile ödüllendirildi.

Konuya ilişkin açıklama yapan İl Müdürü Besim Eviz, “Bildiğiniz üzere tüm dünyayı etkisi altına alan salgın dolayısı ile tüm alanlarda olduğu gibi çalışma hayatı da kısmen durma noktasına gelmişti. Bu süreçte Bakanlığımız tarafından devreye alınan sosyal kalkınma planı ile vatandaşlarımızın bu süreçte maddi olarak desteklenmesi amaçlanmıştır. İlimizde Kısa Çalışma Ödeneği, Nakdi Ücret Desteği, İşsizlik Sigortası aracılığı ile 25 bin 464 kişiye 101 milyon TL destek sağlanmıştır.” dedi.

Açıklamasının devamında Eviz, “Bu süreçte gece gündüz demeden yoğun caba göstererek vatandaşlarımıza iş aş kapısı açan çalışma arkadaşlarımız Genel Müdürlüğümüz tarafından Takdir Belgesi ile ödüllendirildiler. Bu süreçte emek sarf eden tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve kurum olarak Batman’a hizmet etmeye devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EKONOMİ Kategorisindeki Diğer Haberler
Günümüzde gittikçe azalan, İslam'ın büyük önem verdiği ticaret ahlakına..
Son zamlarla birlikte 12 kilogramlık tüpün fiyatı 680 lira, piknik tüpü ise..
Altın fiyatları son zamanlarda rekor üstüne rekor kırıyor. Altın fiyatları ..
2023 yılında Türkiye'nin ekonomisinin trilyon doları aşan ekonomiler ar..
Peygamber Efendimizin ticaret ahlakına çok önem verdiğini, bu nedenle ticar..
KOSGEB Batman İl Müdürü Mehmet Fidan, 2023 yılında 788 işletmeye 47 milyon ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=