Lütfen bekleyin..



Çanta içerisinde çok sayıda tarihi eser ele geçirildi

26 Ocak 2021, 12:40 - Okunma: 7154

Batman’da bir şahsa ait çantada yapılan aramada; bin 524 bronz sikke, 90 bronz sikke parçası, 71 bronz yüzük ve parçası, 2 pişmiş toprak obje, bir cam parçası, 223 metal parçası, 4 deri kitabe ve kılıfı ele geçirildi.

Konuyla ilgili Batman Valiliğinden yapılan açıklamada, Batman’da ikamet eden bir şahsın evinde tarihi eser niteliğinde malzeme bulunduğu ve satmak için müşteri aradığı yönünde istihbarı bilgi alındığı bildirildi.

Ekipler tarafından şüphelinin fiziki olarak yapılan takibi sonucu Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi civarında yakalandığı belirtilen açıklamada, şahsın yanında bulunan çanta içerisinde yapılan aramada; bin 524 bronz sikke, 90 bronz sikke parçası, 71 bronz yüzük ve parçası, 2 pişmiş toprak obje, bir cam parçası, 223 metal parçası, 4 deri kitabe ve kılıfı ele geçirildiği kaydedildi.

Gözaltına alınan şahsın jandarmadaki işlemlerinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı ifade edildi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da İslami Sivil Toplum Kuruluşları tarafından ortaokul ve lise ö..
Genç ASKON Batman Şube Başkanı Serkan Şahin ve yönetimi, Batman Valisi ve B..
HÜDA PAR’ın Seçmeli Ana Dil dersine yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla..
Çoğu tarihi roman olmak üzere yazdığı 20'ye yakın eserle tanınan Batman..
Batman Üniversitesinde "İslam Ahlakı" serisi kapsamında "Mev..
Batman Üniversitesi Merkez Kampüs Yerleşkesi Testili Parkta "öğrenci t..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=