Lütfen bekleyin..



Yazar Yararlı okurlarıyla buluştu

13 Haziran 2021, 16:10 - Okunma: 4396

Batmanlı okurlarıyla buluşan yazar Bilal Yararlı, kitaplarını imzaladı.

Batman’a gelen Yazar Bilal Yararlı için imza günü düzenlendi. Bilim Kitap Kırtasiyede düzenlenen imza günü okuyucuların yoğun ilgisiyle karşılandı.

Yazar Yararlı okuyucularıyla buluştu

 

İmza etkinliği esnasında duygularını paylaşan Yazar Yararlı, ilk defa Batmanlı okuyucu kardeşleriyle buluşmaktan mutluluk duyduğunu, gördüğü ilgiden ötürü duygulandığını söyledi.

Gençliğin kitap okuma konusunda sıkıntısı olduğunu, dindar gençliğin az kitap okuduğunu vurgulayan Yazar Yararlı, bu tür etkinliklerin kitaba olan ilgiyi artırdığını, okumaya olumlu katkı sunduğunu ifade etti.

Yazar Yararlı okuyucularıyla buluştu

 

Kitap imzalama günlerinin yazar ile okuyucu arasında bir gönül bağının kurulmasına vesile olduğunu, bu yolla hem yazarın üretkenlik anlamında motive olduğunu hem de okuyucunun kitapla irtibatının artmasına vesile olduğunu söyledi.

10 civarında eserinin bulunduğunu belirten Yazar, Romancı Yararlı, “Bu etkinlik yazar olarak katıldığım ilk imza günümdür. Doğrusu Batman’daki kitapsever kardeşlerimden böyle yoğun bir ilgi beklemiyordum. Batmanlı gençlerin okumaya, kitaba olan ilgileri bir yazar olarak beni memnun etti. İnşallah tekrar Batman’a gelmek, okuyucularımla buluşmak kısmet olur.” dedi.

Yazar Yararlı okuyucularıyla buluştu

 

Yazar Yararlı’nın kitaplarını, özellikle romanlarını büyük bir ilgiyle okuduklarını belirten Batmanlı kitapseverler ise Yararlı ile böyle bir ortamda buluşup tanışmaktan mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Bu tür kitap imza günlerinin artırılmasını isteyen kitapseverler, diğer yazarları da Batman’a beklediklerini söylediler.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
KÜLTÜR-SANAT Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da bir şahsın üzerinde yapılan aramada tarihi eser olduğu değerl..
Batman'da İslami Sivil Toplum Kuruluşları tarafından ortaokul ve lise ö..
Genç ASKON Batman Şube Başkanı Serkan Şahin ve yönetimi, Batman Valisi ve B..
HÜDA PAR’ın Seçmeli Ana Dil dersine yönelik farkındalık oluşturmak amacıyla..
Çoğu tarihi roman olmak üzere yazdığı 20'ye yakın eserle tanınan Batman..
Batman Üniversitesinde "İslam Ahlakı" serisi kapsamında "Mev..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=