Lütfen bekleyin..



Özdemir ve Gür Batmana Kazandırılan Eğitim Yatırımlarını İnceledi

17 Eylül 2021, 13:35 - Okunma: 1622

AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir ve İl Başkanı A. Akif Gür, İl merkezine kazandırılan yeni eğitim yatırımları olan okulları ziyaret etti.

Özdemir ve Gür, Gazi Anadolu İmam Hatip Lisesi, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve Mülkiyet Vakıflar Bankasında iken yapılan görüşmeler neticesinde Milli Eğitim'e tahsis edilen Vakıfbank Anadolu Lisesi'ni ziyaret etti.

Batman'a kazandırılan yeni eğitim yatırımlarını inceleyen Özdemir ve Gür'e İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran da eşlik etti.


Ziyaret ettiği okullarda, okul öğrencileriyle de sohbet imkanı bulan Özdemir ve Gür, başarı dileklerinin yanı sıra öğrencilerin eğitimle ilgili görüş ve değerlendirmelerini de aldı.

Çocukların ve idarecilerin sağlığının önemine değinen Özdemir ve Gür yaptıkları açıklamada, "Öğrencilerimiz okulu, öğretmenler de öğrencilerini  özledi. Okullarımızın açık kalması ve yüz yüze eğitimin devam edebilmesi için hepimize büyük sorumluluklar düşüyor. Bu anlamda Milli Eğitim Bakanlığı ve Sağlık Bakanlığınca hazırlanan "Covid-19 Salgınında Okullarda Alınması Gereken Önlemler Rehberi" bizim için çok önemli bir yol göstericidir. Bu rehber doğrultusunda hareket etmeli; maske, mesafe ve temizlik kurallarına da özen göstermeliyiz. Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz, velilerimiz ve tüm paydaşlarımızla el ele vererek bu süreci yürütecek ve okullarımızın güvenle eğitim-öğretime devam edebilmesi için gayret göstereceğiz" dedi.

Batman'da  her alanda olduğu gibi eğitim alanında da yatırımların hızla devam ettiğini ifade eden Özdemir ve Gür, "1 Anaokulu, 3 İlkokul, 2 Ortaokul, 3 Anadolu Lisesi, 2 Atölye ve 1 yeni Halk Eğitim Merkezi'nin yapılması 2021 Devlet yatırım  programına alınmıştı.İlimizin ve ilçemizin ihtiyaçı olan eğitim yatırımlarının da programa alınması için de bakanlık nezdinde girişimlerimiz devam ediyor.'' diye konuştu.

Özdemir ve Gür, daha sonra Batman'a yeni atanan İl Jandarma Komutanı J. Kıdemli Albay Hakan Başkaya'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cep telefonu başta olmak üzere aşırı dijital ekran kullanımının öğrencileri..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Ara..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=