Lütfen bekleyin..



Aylardır süren altyapı çalışmaları halkı canından bezdirdi

12 Ekim 2021, 15:38 - Okunma: 844

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı M. Şerif Durmaz, Batman merkez mahallelerde altyapı çalışmalarından dolayı kazılan çukurların bir an evvel kapatılıp yolların asfaltlanması gerektiğini belirtti.

Merkez İlçe Başkanı Durmaz ve beraberindeki heyet, merkez Hürriyet Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldikten sonra kentin büyük caddelerinden biri olan Dostlar Caddesi üzerinde bulunan esnafı ziyaret etti.

Ziyarette HÜDA PAR heyetine yaşadıkları sorun ve sıkıntıları anlatan vatandaşlar ve Dostlar Caddesi esnafı, belediyenin mahallelerde başlattığı altyapı çalışmaları sırasında sokak ve caddelerde kazılan çukurların bir an önce kapatılması ve yolların asfaltlanması gerektiğine dikkat çekti.

Bozuk olan yolları her gün kullanmak zorunda kaldıklarını dile getiren vatandaşlar ve esnaflar, aylardır kazılan çukurların kapatılmamasına tepki gösterdi.

Başkan Durmaz, mahalledeki altyapı çalışmalarının halkı ve esnafı canından bezdirdiğini belirtti.

“Hem esnaf hem de mahalleli aylardır toz toprak içindedir”

Sadece seçim dönemlerinde değil daima sahada bulunduklarını dile getiren Durmaz, “Memleketimizin büyük caddelerinden biri olan Dostlar Caddesi esnafını ziyaret ettik. Tabi aynı zamanda mahallelilerle de bir araya geldik. Halkımızın ve esnafımızın sorun, sıkıntı ve taleplerini dinledik. Esnaf ekonomik sıkıntıdan çok cadde ve sokaklarda kazılan çukurların aylardır kapatılmamasından söz etti. Hem esnaf hem de mahalleli aylardır toz toprak içindedir. Her gün bozuk yolları kullanmak zorunda kalıyorlar. Aileler tozdan dolayı balkonlara çıkamıyor, elbiselerini asamıyor, temizliklerini yapamıyorlar. Bu sorun mahallede ciddi bir mağduriyet oluşturmuş.” dedi.

“Kazılan çukurların ortaya çıkardığı manzara Batman’a yakışmıyor”

Çalışmaların ivedi bir şekilde bitirilmesi gerektiğine dikkat çeken Durmaz, “İlgili kurumlar çalışmalarını biran evvel bitirmelidirler. Önümüz kış, bugün yarın yağışlar başlayacak. Yağışlar başladığında sokakların hali daha da kötü olacak. Bunun için ivedi bir şekilde kazılan çukurların kapatılmasını ve yolların asfaltlanmasını istiyoruz. Bu görüntüler, sokaklarda kazılan çukurların ortaya çıkardığı manzara Batman’a yakışmıyor. Bu konuda sorunlar çözüme kavuşuncaya kadar halkımızın yanında bulunmaya, talepleri konusunda onların sözcüsü olmaya devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.(İLKHA)





  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da yolun karşısına geçmeye çalışan bir bebek ile 3 kadına otomob..
Batman'da bir şahıs, temizlemeye çalıştığı tüfeğin ateş alması sonucu g..
Batman'da bir kamyon ile kamyonetin çarpışması sonucu yaşanan kazada 2 ..
Mevlid-i Nebi etkinliği ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan STK temsilc..
Batman Belediyesi, on binlerce kişinin katıldığı Mevlid-i Nebi etkinliği il..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da gerçekleştirilen Mevli..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=