Lütfen bekleyin..



Prof. Dr. İdris Demir: Üniversiteler öğrenciler için bir yaşam alanıdır

18 Kasım 2021, 13:40 - Okunma: 2345

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, yemekhane ve kütüphane binasında incelemelerde bulunarak öğrencilerle bir araya geldi.

Öğrencilerin ücretsiz yemek yeme imkânına kavuşması ve kütüphane kaynaklarına ulaşımı ile ilgili onlardan bilgiler alan Rektör Demir, öğrencilere yemek servisi yaptı.

Prof. Dr. İdris Demir: Üniversiteler öğrenciler için bir yaşam alanıdır

Üniversitenin Kalite Koordinatörlüğü tarafından düzenli olarak akademik ve idari personel ile öğrencilere yönelik yapılan anket sonuçlarına göre üniversitede politika belirleme ve karar alma süreçlerine özen gösterdiklerini söyleyen Rektör Demir, anket sonuçları göz önüne alınarak uygulanan politikaların sonuçlarını görmek için yerinde incelemelerde bulundu.

Rektör Demir, öğrencilerin daha iyi ve kaliteli şartlarda bir eğitim süreci tamamlamaları için yapılan çalışmaları yakından takip ettiklerini söyledi.

Prof. Dr. İdris Demir: Üniversiteler öğrenciler için bir yaşam alanıdır

Öğrencilerin ihtiyaçlarına her zaman öncelik verdiklerini belirten Rektör Demir, üniversitelerin sadece eğitim-öğretim merkezi değil aynı zamanda öğrenciler için bir yaşam alanı olduğunu vurguladı.

Öğrenci odaklı çalışmaların devam edeceğini belirten Prof. Dr. İdris Demir, öğrenci menfaatine yönelik her türlü ikili iş birliğine hazır olduklarını ifade etti.

Yapılan anketlerin alanda olumlu sonuçlara ulaşması için Kalite Koordinatörlüğü bünyesinde ölçme ve değerlendirme çalışma grubu kurduklarını anlatan Prof. Dr. İdris Demir, amaçlarının yaptıkları anketleri iç paydaşların yanı sıra dış paydaşlarla da düzenli bir şekilde uygulamak olduğunu kaydetti.(İLKHA)

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
EĞİTİM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cep telefonu başta olmak üzere aşırı dijital ekran kullanımının öğrencileri..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Siyer Yarışması Komisyonu Başkanı Hamdin Aslan,..
Haziran ayında gerçekleştirilecek olan LGS ve YKS için öğrencilere önemli t..
Yaklaşık 100 binlere dayanan bir öğretmen açığının olduğunu belirten Batman..
Üçüncü Uluslararası Bilişim Kongresi, Batman Üniversitesi ev sahipliğinde 2..
Batman Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi bünyesinde 'Uygulama ve Ara..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=