Lütfen bekleyin..



Gazeteci Demir’in mutlu günü

21 Kasım 2021, 11:10 - Okunma: 1209

Gazeteci-Yazar Veysi Demir, oğlu Muhammed Sıddık Demir’i önceki gece yapılan düğünle evlendirdi.

Batman Basın Konseyi başkan yardımcısı Gazeteci-Yazar Veysi Demir, oğlu Muhammed Sıddık Demir’i Mehmet Şah Ataca’nın biricik kızı Halime ile evlendirdi. Önceki gece Roza Düğün Salonu’nda yapılan düğün, Kur’an tilaveti ve duanın okunmasıyla başladı. Damadın babası Veysi Demir, amcası işadamı Şehmus Demir ve aile fertleri, düğüne katılan davetliler ile yakından ilgilendi.

Düğüne HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Abdurrahman Cens, Dr. Aydın Gök, il başkanı Davut Şahin, AK Parti il başkanı yardımcısı Burhanettin Ceylan, BATSO Başkanı Abdulkadir Demir ve meclis başkanı Ercan Ekinci, HÜDA PAR Merkez ilçe başkanı M. Şerif Durmaz, İTTİHADUL Ulema üyesi âlimler, Batman Basın Konseyi yönetimi, STK temsilcileri, gazeteciler ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.

Meclis çalışmaları nedeniyle Ankara’da bulunduğundan düğüne gelemeyen Milletvekili Ziver Özdemir’de mesaj gönderdi. Gece boyunca okunan ilahiler ve ezgiler eşliğinde halay çeken davetliler genç çiftin mutluluklarına ortak oldular.

Veysi Demir yaptığı açıklamada, “Oğlumun düğününe iştirak edip bizleri şereflendiren tüm siyasi parti ve STK temsilcilerine, gazeteci arkadaşlarımız, akraba ve dostlarımıza, telefonla arayan ve mesaj gönderen ve gelmek isteyip te gelemeyen tüm dostlara teşekkür ediyorum. ALLAH (CC) dost ve kardeşlerimizin eksikliğini göstermesin.” Diye konuştu.

HÜR24 Haber olarak evlenip, yuva kuran genç çifte sağlıklı ve huzurlu ömür boyu mutluluklar dilerken, Demir ve Ataca ailelerini tebrik ederiz.

muhammed-siddik-demir-dugun.jpg

muhammed-siddik-demir-dugun-001.jpg

muhammed-siddik-demir-dugun-002.jpg

Kaynak: HÜR24 Haber

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman Koordinatörlüğü, yayımladığı mesajda Mev..
İnsani Yardım Vakfı (İHH) Batman Şubesi tarafından, siyonist işgal rejimini..
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından "Cihad Önderi Hazreti Muhammed&..
Batman'daki Mevlid-i Nebi etkinliğinde konuşan Molla Beşir Şimşek, Tevb..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=