Lütfen bekleyin..



Batman’da çok sayıda ekiple denetim yapıldı

30 Kasım 2021, 14:30 - Okunma: 1120

Batman genelinde 276 personel ile 74 farklı noktada icra edilen denetimlerde bin 312 vatandaşın kimlik sorgusu ve 364 aracın kontrolünün yapıldığı bildirildi.

Batman Valiliğinden yapılan açıklamada, “Batman İl Jandarma Komutanlığınca, 276 personel ile 74 farklı noktada icra edilen ‘Türkiye Huzurlu Sokak ve Çocuk Uygulamasında’ bin 312 vatandaşın kimlik sorgusu ve 364 aracın kontrolü yapılmıştır. Uygulamada; yoklama kaçağı olarak aranan bir şahıs hakkında işlem yapılmış ve 15 araca trafik idari para cezası uygulanmıştır.” denildi.(İLKHA)

Batman’da çok sayıda ekiple denetim yapıldı

 

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Valisi Ekrem Canalp, Milletvekili Ferhat Nasıroğlu ile birlikte, Ger..
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Batman’ın il oluşunun 35’inci yıl dönüm..
Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Batman’ın i..
Batman Bağımsız Gazeteciler Derneği Başkanı Veysi Demir yayımladığı Batman&..
Batman Valisi Ekrem Canalp, Batman'ın il oluşunun 35. yılı dolayısıyla ..
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, PKK’nın silah bırakma kararına ilişkin ..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=