Lütfen bekleyin..



Batman’da çok sayıda gümrük kaçağı tütün ürünü ele geçirildi

01 Aralık 2021, 18:00 - Okunma: 1041

​Batman’da bir işyerine yapılan aramada çok sayıda gümrük kaçağı boş makron, nargile tütünü ve elektronik sigara ele geçirildiği bildirildi.

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “01 Aralık Çarşamba günü saat 15.30 sıralarında İlimiz Raman Mahallesinde bir iş yerinde yapılan aramada; 18 bin 400 gümrük kaçağı boş makaron, 34 bin 650 kilogram gümrük kaçağı nargile tütünü, 26 adet 30 miligram elektronik sigara likiti, 4 elektronik sigara ele geçirilmiştir.” denildi.

Yakalanan bir şüpheli şahıs hakkında 5607 sayılı Kanuna Muhalefet Suçu kapsamında adli işlem yapıldığı belirtildi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Milletvekili Serkan Ramanlı, Leman Dergisi’nin Peygamber efendimize ..
Batman'da iki kişi, tanımadıkları şahıslarla yaşadıkları sözlü tartışma..
Düşünce ve İnanç Özgürlüğü Platformu haziran ayı değerlendirme toplantısı p..
‘26 Haziran Uyuşturucu ile Mücadele Günü’ nedeniyle Batman Bağımsız Gazetec..
Batman Organize Sanayi Bölgesinde meyve suyu üretimi yapılan bir fabrikanın..
Batman'ın Kozluk ilçesine bağlı Kahveci köyü yakınlarında öğle saatleri..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=