Lütfen bekleyin..



Yol kontrolünde kaçak sigara ele geçirildi: 4 gözaltı

08 Aralık 2021, 16:49 - Okunma: 571

Batman’da durdurulan bir araçta yapılan aramada bin 407 paket kaçak sigara ele geçirilirken olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı.

Batman Valiliği tarafından yapılan açıklamada, Batman merkeze bağlı Recepler köyünde icra edilen Yol Emniyet ve Kontrol Devriyesinde bin 407 paket bandrolsüz kaçak sigara ele geçirildiği bildirildi.

Kaçakçılık olayı ile ilgili F.D., B.A., H.K. ve S.B. isimli şahıslar hakkında 5607 sayılı kanuna muhalefetten idari yaptırım uygulandığı, Batman Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından adli işlemler başlatıldığı ifade edildi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da uyuşturucu madde satıcılarına yönelik yürütülen çalışmalar ka..
Batman-Siirt çevre yolu üzerinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yara..
Batman Belediyesi, halkın yoğun olarak kullandığı park ve yeşil alanlarda t..
HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanı Cihad Altun ve beraberindeki heyet Türk..
Batman Valisi Ekrem Canalp, sabah saatlerinde başladığı program kapsamında ..
Batman'da polis ekiplerince durdurulan bir tırda yapılan aramada, 27 ki..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=