Lütfen bekleyin..



Batman Üniversitesi Kızılay Butiği ile öğrencilerin giyim ihtiyaçlarını karşılıyor

10 Aralık 2021, 17:10 - Okunma: 1164

İhtiyaç sahibi üniversite öğrencilerine ücretsiz kıyafet imkânı sağlayan Kızılay, Batman Üniversitesi Merkez Yerleşkesinde kız ve erkek öğrencilere yönelik olarak hizmet vermeye başladı.

2021 yılı itibariyle Türkiye genelinde 47 mağaza açmış olan Kızılay, bu proje ile ihtiyaç sahibi öğrencilere yeni ürünleri ulaştırmayı hedefliyor.

Ürünlerin hepsi ülkenin en tanınmış markalarınca Kızılay’a yapılan bağışlardan oluşuyor. Açılan butiklerde bulunan kadın ve erkek deneme kabinlerinde öğrenciler istedikleri kıyafetleri deneyip hiçbir ücret ödemeden alabiliyor.

Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, bu mağazalar sayesinde öğrencilerin istedikleri kıyafetlere hiçbir ücret ödemeden ulaşabilmelerinin kendilerini mutlu ettiğini söyledi.

Öğle yemeği ve giyim ihtiyaçlarının Batman Üniversitesinde ücretsiz olarak karşılanabildiğini belirten Rektör Demir, öğrencilerin derslerine odaklanabilmesi için gerekli zemini oluşturma çalışmalarına devam edeceklerini dile getirdi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'da ortaokul ve lise hafız öğrencileri 'Genç Nida Hafızlık Ya..
Cuma Hutbelerinde “Her İşin Bir Ahlakı Vardır” konusu işlendi.
Peygamber Sevdalıları Vakfı tarafından Batman'da düzenlenen ve büyük bi..
Geçtiğimiz hafta sonu Batman'da düzenlenen mevlit ekinliğine katılan va..
Peygamber Sevdalıları Vakfı Batman İl Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen..
Peygamber Sevdalıları Vakfı gerçekleştirilen mevlit etkinliğine katılanlar,..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=