Lütfen bekleyin..



Batman’da silah kaçakçılığı yapılan eve baskın düzenlendi

13 Aralık 2021, 11:30 - Okunma: 626

Batman’ın Gercüş ilçesine bağlı Çukuryurt köyünde silah kaçakçılığı yapıldığı belirtilen eve düzenlenen baskında çok sayıda silah ele geçirildi.

Batman Valiliğinden yapılan açıklamada, Gercüş ilçesi Çukuryurt köyünde silah kaçakçılığı yaptığı tespit edilen bir şahsın ikamet ettiği evde icra edilen arama sonucunda bir ruhsatsız baretta tabanca, 5 fişek, bir faturasız ekol aras marka kurusıkı tabanca ve bir asker marka ruhsatsız av tüfeği ele geçirildiği bildirildi.

İlgili şahıs hakkında 6136 sayılı “Ateşli Silahlar ve Bıçaklar ile Diğer Aletler Hakkında Kanuna Muhalefet” suçundan adli işlem başlatıldığı ifade edildi.

El konulan suç unsurlarından ruhsatsız tabancanın inceleme yapılması maksadıyla kriminal laboratuvarına gönderildiği belirtilen açıklamada, ruhsatsız av tüfeği ile ilgili olarak 2521 sayılı kanun, belgesiz kuru sıkı tabanca ile ilgili olarak 5729 sayılı kanun gereği idari para cezası uygulandığı kaydedildi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı..
HÜDA PAR Kadın ve Aile Başkanlığı tarafından Batman'da düzenlenen "..
Batman’da düzenlenen operasyonlarda çok sayıda kaçak ürün ele geçirilirken,..
Batman Havalimanı’nda, çevresel risk yönetimi ve acil durumlara etkin müdah..
Batman'da iki katlı bir evin ikinci katında çıkan yangın, itfaiye ekipl..
Vali Ekrem Canalp, Batman Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni ziya..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=