Lütfen bekleyin..



​Bakan Akar, Batman Ticaret ve Sanayi Odasının açılışına katıldı

15 Aralık 2021, 08:04 - Okunma: 758

​Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Batman Ticaret ve Sanayi Odasının (BATSO) açılış programına katıldı.

BATSO'nun açılışına; Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Batman Valisi Hulusi Şahin, Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Abdulkadir Demir'in yanı sıra birçok oda başkanı ve iş adamı katıldı.

Açılık programında bir konuşma yapan Milli Savunma Bakanı Akar, Batman'ın her geçen gün gelişmesini sevinçle izlediklerini belirterek, burada katkısı olan bütün iş adamlarına teşekkür etti.

Akar, "Batman’a birkaç kere gelme fırsatı buldum ve Batman'ın gerçekten her geçen gün büyüdüğünü ve geliştiğini büyük bir memnuniyetle müşahede ediyoruz. Bu gelişmeden başta Sayın Vali Bey olmak üzere Batmanlı iş adamları ve insanlarını; yaptıkları çalışmaların ne kadar önemli olduğunu hissederek Batmanlı hemşerilerim adına sizleri tebrik ediyorum." dedi.

"Eğitim çok önemli"

Her şeyin başı eğitim olduğunu belirten Akar, "Açılışını yapacağımız okulların ne kadar önemli olduğunu ve buradaki gençlerin ne kadar akıllı ve zeki olduğunu gençlerle beraber gördük. 84 milyon vatandaşımızın tek yumruk ve tek yürek olması bakımından eğitimin ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz." ifadelerini kullandı.

Türkler ve Kürtlerin arasına fitne ekmeye çalışanların hiçbir zaman başarılı olamayacağını belirten Akar, "Burada altını çizmek istediğim önemli konulardan bir tane şu; arkadaşalar ne PKK ne de YPG hiçbir zaman Kürt kardeşlerimizi temsil edemez. Nasıl ki DEAŞ Müslümanları temsil etmiyorsa PKK da Kürt kardeşlerimi temsil etmiyor. Çünkü Türkler ve Kürtler kardeştir. Türkler ve Kürtler yüzyıllardan beri aynı ekmeği ve suyu paylaşıyoruz. Çanakkale Şehitliği başta olmak üzere şehitliklerimize gidip baktığımızda bu resmi açıkça görüyorsunuz. Dolayısıyla araya fitne fesat sokmak isteyenler asla başarılı olamadılar ve bugünde başarılı olamayacaklar." dedi.

Bakan Akar, Batman’a katkılarından dolayı iş insanlarına teşekkür ederek konuşmasını bitirdi.

"BATSO binası en modern binalardan biri olarak dizayn edildi"

Sanayicilerle toplantı ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere batmana gelen TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, BATSO binasının açılışından önce bir konuşma yaparak şunları söyledi:

"Bugün Batman’da TOBB olarak sayın bakanımız ile beraber iki hayırlı iş için buradayız. Birincisi Batman’a TOBB olarak şimdiki parayla 20 milyon liralık yatırımla kazandırdığımız okulumuzun açılışını yapmak. İkincisi de Batmanın en güzel caddesinde en güzel hizmet binasını Batman Ticaret ve Sanayi Odasının muhteşem binasının açılışını yapmaktır. Kendilerine teşekkür ediyorum." (İLKHA)









  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
GÜNCEL Kategorisindeki Diğer Haberler
Batman'ın Sason ilçesinde Mereto Dağı'na pancar toplama için gitti ..
HÜDA PAR'ın Kayapınar Belde Belediyesi Başkanı Samir Özhan, yarın Diyar..
Batman'da bir iş yerine getirilen cep telefonunun bataryası adeta bomba..
Veteriner Hekimler Odası Batman İl Temsilcisi Veteriner Hekim Abdullah Yama..
Batman’da ticari taksi ile otomobilin çarpması sonucu meydana gelen kazada ..
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte yaşanabilecek boğulma olaylarını önleme..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=