Lütfen bekleyin..



Öğrenciler arası futbol turnuvasının finali gerçekleştirildi

20 Aralık 2021, 16:20 - Okunma: 11435

Batman Üniversitesinde başlayan öğrenciler arası futbol turnuvasının final müsabakası Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’in katılımıyla gerçekleştirildi.

Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı tarafından düzenlenen turnuvada öğrenciler arası dayanışma ve iletişimi güçlendirmek amaçlandı. Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ve Sağlık Bilimleri Fakültesi arasında oynanan final müsabakasında 5-2’lik skorla Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu galip oldu.

Turnuvayı takip eden Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, öğrencilerin enerjilerini olumlu yönde kullanmaları için üniversitede bu tür etkinlikleri düzenlemeye özen gösterdiklerini ve enerjilerinin çeşitli alanlara yönlendirilmesinin hem kişisel hayatlarının hem de akademik hayatlarının kalitesini arttıracağını düşündüklerini ifade etti.

Sporun ve sporcunun her zaman desteklenmesi gerektiğini belirten Rektör Demir, sağlıklı bir neslin geleceğe yön vermede daha başarılı olabileceğini dile getirdi.

Final müsabakasının ardından turnuvada birinci olan Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokuluna Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, ikinci olan Sağlık Bilimleri Fakültesi takımına Prof. Dr. Yahya Hışman Çelik ve üçüncü olan Teknik Bilimler Fakültesi takımına Prof. Dr. Abdülkadir Levent tarafından kupaları takdim edildi.(İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
SPOR Kategorisindeki Diğer Haberler
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı Batman..
HÜDA PAR Batman Milletvekili ve Belediye Başkan Adayı Serkan Ramanlı, Petro..
TPAO'ya devrinden sonra yeni yönetim TPAO Kristal Park tesislerinde gaz..
Batman'ın profesyonel ekibi Petrolspor, 9 yıl aradan sonra tekrar TPAO ..
Milletvekili Ferhat Nasıroğlu Batman Petrolspor'da devir işlemlerinin r..
Batman Milletvekili Ziver Özdemir Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu'’nu ..

RSS
© 2024 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=