Lütfen bekleyin..



Batman’da gençler sabah namazında buluştu

26 Aralık 2021, 14:45 - Okunma: 1067

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı, Seyyid Bilal Erkek Öğrenci Yurdunda kalan öğrenciler, İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörlüğü organizasyonuyla sabah namazında bir araya geldi.

Batman İl Müftülüğü Gençlik Koordinatörü İbrahim Halil Yakut tarafından, Sabah Namazı Buluşmalarının devam ettiğini belirtti.

Program, Gençlik Koordinatörü İbrahim Halil Yakut tarafından okunan Kur'an tilaveti ile başladı.

Ardından, misafir konuk Batman Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ekrem Uysal’ın sohbeti ile devam etti.

Kılınan Namaz ve tembihattan sonra Gençlik Koordinatörü İbrahim Halil Yakut tarafından yapılan dua İle devam etti.

Sabah Namazı buluşması programı yapılan çorba ikramı ile program sona erdi. (İLKHA)

  • Bu haberi paylaşın:
UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik ve tamamı büyük harfle yazılan yorumlar onaylanmamaktadır.
YAŞAM Kategorisindeki Diğer Haberler
Cuma Hutbelerinde “Kul Hakkı Ateşten Gömlektir” konusu işlendi.
İTTİHADUL ULEMA Genel Başkan Yardımcısı Molla Beşir Şimşek, toplumda manevi..
Gençlik ve Spor Bakanlığının 81 ilde yürüttüğü Komşum Projesi kapsamında Ba..
Batman'da düzenlenen söyleşide çocuklar arasında yaygınlaşan akran ve s..
Batman İl Müftüsü Ahmet Durmuş, 2026 yılı hac ön kayıt ve kayıt yenileme iş..
Batman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, engelli bireylerin haklarına ..

RSS
© 2025 - Batman Basın
bmV0aGFiZXJ5YXppbGltaS5jb20=